«La unitat d'Espanya», la gran preocupació de Bertín Osborne

El presentador va parlar a ‘Sábado Deluxe’ sobre la seva ideologia política

Bertín Osborne en 'Sábado Deluxe'
Bertín Osborne al programa 'Sábado Deluxe' | Telecinco

 

Bertín Osborne ha demostrat en diferents ocasions que no té problemes en expressar la seva ideologia política i el seu posicionament sobre la situació catalana. De fet, la setmana passada va ser un dels convidats al programa ‘Sábado Deluxe’ i aquest va ser un dels temes principals de la seva entrevista. Els col·laboradors de l’espai de Telecinco van ser bastant directes en aquest assumpte, ja que la nit va començar preguntant a Osborne la seva opinió sobre el panorama polític actual i quin partit votaria en les pròximes eleccions que se celebraran el 28 d’abril.

El presentador de ‘Mi casa es la tuya’ no va defraudar a l’audiència i va contestar de manera clara deixant entreveure la seva afinitat amb la ideologia de dretes. «Des de Vox fins al PSOE, em serveix qualsevol partit que lluiti i que defensi la unitat d’Espanya, els valors tradicionals, els toros i la paella. M’agrada tot allò que ens ha fet diferents respecte als altres països que ens envolten», va afirmar.

  La seva opinió sobre la independència de Catalunya

  Bertín Osborne habla sobre su hijo Kike
  Bertín Osborne parla sobre el seu fill Kike | Telecinco  

  Després de fer aquestes declaracions, el presentador va comptar amb l’aprovació de la majoria dels col·laboradors que es trobaven al plató del programa a excepció de Jorge Javier, que va optar per no manifestar el seu punt de vista sobre aquest polèmic assumpte.

  Seguint aquesta mateixa línia, Osborne va mostrar el seu rebuig a la lluita independentista dient que «la llei està per a complir-la i s’ha de posar el límit en algun lloc. No estic a favor del referèndum si és il·legal, si el fan legal doncs perfecte». Tot i això, el presentador va confessar que tenia amics que seguien aquesta ideologia.

  Una preocupació que li fa perdre la son

  Bertín Osborne habla sobre política
  Bertín Osborne parla sobre política | Telecinco  

  D’altra banda, l’entrevista va tractar altres temes com la malaltia del seu fill Kike. En aquest sentit, el presentador va dir que la seva preocupació és saber que passarà amb ell quan els seus pares ja no estiguin. «Fabiola i jo som molt optimistes amb Kike, perquè a vegades no ens queda un altre remei. El que més em preocupa és quan jo no estigui, és una cosa que em fa molta por i que no em deixa dormir moltes nits», va afegir.


  Comentaris

  envia el comentari