Enèsima cagada de Bertín Osborne en directe parlant de Pedro Sánchez

El presentador de 'Mi casa es la tuya' s'ha sotmès al test d'Álvaro Ojeda

El presentador de televisió Bertín Osborne en una fotografia
Bertín Osborne la fa grossa amb les seves paraules sobre Pedro Sánchez en directe | Cedida

Aquest dimarts passat, Bertín Osborne va acudir al programa 'Cada día', que presenta Raúl Varela a Radio Marca, on es va sotmetre a un test que li va fer Álvaro Ojeda en què va parlar pràcticament de tot. El presentador de 'Mi casa es la tuya' havia de completar les frases que li deia el col·laborador de l'espai esportiu sobre tota mena de temes, que anaven des del futbol a la política i fins i tot de la seva vida privada.

Al programa de Radio Marca, el cantant va confessar que «no odia absolutament a ningú», que li «encanta Haaland» i que lògicament no li agradaria morir, a més d'assenyalar que no sabria en qui reencarnar-se. Fa un temps que Bertín Osborne li va ensenyar a Shakira a muntar a cavall i, precisament per aquest motiu, la pregunta que li faria a Gerard Piqué sobre la seva parella és si continua practicant l'equitació.

Bertín Osborne dispara contra els polítics

Però el més sorprenent  va arribar quan Álvaro Ojeda el va instar a continuar les frases que ell anava dient. «A Cayetana Álvarez de Toledo li falta mig telediari per...», va dir el col·laborador, a la qual ell va contestar: «Per ser més simpàtica». També va aprofitar l'oportunitat per explicar que dimarts es va rodar un nou capítol de 'Mi casa es la tuya', que tindrà a Rafa Nadal com a convidat especial.

«Pedro Sánchez està a punt d'aconseguir...», a la qual ha respost «que li donin un 'merengazo' en algun costat». Així mateix, també ha destacat que Pablo Iglesias, vicepresident del Govern i líder d'Unidas Podemos, és el polític que més l'ha decebut. «S'ha colat des que el van nomenar president i abans. S'ha colat cada dia 10 i 15 vegades», són les paraules que va dir sobre Donald Trump a 'Cada día'. D'altra banda, per a ell, el polític que té cara de 'matador de toros' és Adolfo Suárez.


Comentaris

envia el comentari