App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

Bertín Osborne confirma la seva tornada a la televisió

La primera convidada al programa serà una actriu de 'Las chicas del cable'

Bertín Osborne
Bertín Osborne tornarà a gravar nous programes de 'Mi casa es la tuya' | Instagram

Semblava que Bertín Osborne tenia els dies comptats a Mediaset a causa dels baixos índexs d'audiència dels seus programes, però la cadena de Pier Silvio Berlusconi ha volgut donar una nova oportunitat a 'Mi casa es la tuya'. Les noves entregues, produïdes per Telecinco en col·laboració amb Proamagna, es començaran a gravar a partir d'aquest mateix dimarts dia 30 de juny, amb una convidada tan especial com és l'actriu Concha Velasco

Jesús Vázquez, Vicky Martín Berrocal i Lydia Lozano, entre els convidats de la nova temporada

L'objectiu que es marca Bertín Osborne en cada programa és conèixer aquells aspectes inèdits de la biografia i la trajectòria professional dels seus convidats, tots destacats rostres mediàtics del nostre país. Els participants de 'Mi casa es la tuya' solen estar acompanyats de familiars i amics, al costat dels quals Bertín rememora moments importants de la seva vida mentre passen una estona agradable a casa. 

En aquesta nova temporada, la cadena i el presentador han decidit que cobrarà protagonisme l'entorn on es gravin les entrevistes, i és que Mediaset ha escollit llocs importants per als entrevistats i que «els han fet ser qui són». La primera convidada serà Concha Velasco, que acaba d'aparèixer en l'última temporada de 'Las chicas del cable'. Amb ella, Bertín viatjarà fins a Valladolid per recórrer els llocs que han marcat la vida de l'actriu. 

A més a més de Concha Velasco, alguns rostres que també es deixaran veure al llarg d'aquesta temporada pel programa seran el del presentador Jesús Vázquez, la dissenyadora Vicky Martín Berrocal i la periodista col·laboradora de 'Sálvame' Lydia Lozano. Amb cada protagonista, Bertín es desplaçarà per diversos llocs de la península: Jesús Vázquez, enamorat de les Illes Balears, ha escollit Formentera com l'escenari de la seva entrevista, on no falla mai a la seva cita anual. Vicky Martín Berrocal parlarà dels temes més importants de la seva vida a Huelva, i Lydia Lozano portarà a Bertín Osborne fins a La Palma, on va viure els primers anys de la seva vida.