Berto Romero sorprèn tothom amb unes imatges de quan era petit

El conegut humorista català ha volgut riure's de si mateix durant una entrevista al 'Late Motiv' d'Andreu Buenafuente

L'humorista Berto Romero en una imatge d'arxiu
L'humorista Berto Romero en una imatge d'arxiu | Twitter (@Berto_Romero)

El conegut humorista català Berto Romero demostra sempre que pot que encara conserva el seu esperit jove, tot i que els anys no perdonen ningú. De fet, quan era a La Sexta amb Andreu Buenafuente, va prometre «seguir sent jove» per «fer riure sempre». Una promesa que ha respectat, tot i haver complert els 40 anys; una edat que, si ens parem a pensar, fa que la seva infància li quedi realment lluny. 

L'humorista català ha compartit algunes imatges seves de petit
L'humorista català ha compartit algunes imatges seves de petit | #0
En aquells anys, el català no podia ni imaginar que seria un dels millors còmics del nostre país
En aquells anys, el català no podia ni imaginar que seria un dels millors còmics del nostre país | #0

 

Aprofitant una entrevista seva a 'Late Motiv', del canal de pagament #0 de Movistar, el còmic ha compartit algunes imatges seves de petit. Unes instantànies que sorprenen un jove Berto amb el pastís d'aniversari a la mà, en un jardí, una mica avergonyit, i fins i tot en unes escales al costat d'un globus terraqüi. Amb cara de no haver trencat mai un plat, al Berto petit sembla que no li agradaven gaire les càmeres o, com a mínim, no se sentia còmode davant de l'objectiu, a diferència d'avui. 

Berto Romero demostra cada dia que continua conservant el seu esperit jove
Berto Romero demostra cada dia que continua conservant el seu esperit jove | #0

Les mateixes cares que ara

Una de les parts més divertides del programa és la de les trucades telefòniques, en les quals els espectadors tenen l'oportunitat de plantejar dubtes als invitats o explicar les seves anècdotes. En el cas de Berto, qui ha trucat ha estat el seu germà fictici, Roberto Romero, que tenia exactament el mateix to de veu i les mateixes ironies que el català. 

«Mai has sigut molt llest», començava la seva intervenció el suposat germà, al qual Buenafuente va contestar amb un «això és veritat». «Això no pot estar passant. No aplaudiu. Ja n'hi ha prou» ha arribat a dir Berto. Des de l'altra banda del telèfon, però s'anaven comentant les cares que l'humorista posava a les seves fotos, molt semblants a les que posa actualment. «Ja està bé de posar fotos», va insistir Berto. Naturalment, els comentaris eren els seus, però posats en boca del germà fictici. 

 


Comentaris

envia el comentari