IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Bigote Arrocet torna a la televisió amb 'Parniasada'

El format té com a objectiu tornar a l'humor dels anys 70

Imagen de archivo.
Imatge d'arxiu de Bigote Arrocet i María Teresa Campos | Cedida

Prepareu-vos! Bigote Arrocet prepara el seu retorn a la petita pantalla, i és que el xilè protagonitzarà 'Parniasada', una sèrie en la qual compartirà escena amb Malena Gracia i que té com a objectiu tornar a l'humor dels 70.

L'explosiva i sorprenent combinació del xilè amb la 'vedette' pretén ser el ganxo per a l'audiència, que esperen que rigui com ho feia abans, allunyant-se de l'humor modern. Algunes veus han apuntat als problemes econòmics de les Campos com la raó per aquesta sobtada volta a la ficció d'Arrocet. 

Imagen de Malena Gracia.
Malena Gracia, la nova companya de Bigote Arrocet | Cedida

En declaracions a 'OK Diario,' Malena Gracia ha dit que «tenim molta il·lusió. L'enregistrament va ser a Barcelona i ha anat molt bé». Encara que no ha pogut donar detalls sobre el seu paper. Arévalo, que també forma part del projecte, ha explicat que el muntatge final trigarà un temps a sortir a causa d'una moderna tècnica de rodatge: «És una cosa molt innovadora que no s'ha vist a Espanya. Ja hem gravat el primer capítol, però encara trigarem a veure-ho tot muntat».

Falten mesos per a la seva estrena

Segons el citat mitjà, el primer avanç de 'Parniasada' podria arribar el pròxim mes d'abril, i els responsables del projecte ja han confirmat que «es gravaran uns tretze capítols de 20 a 30 minuts de durada. Amb aquest format, volen reivindicar un «humor espanyol» del qual estan «molt orgullosos». La sèrie representarà la tornada a la televisió d'alguns dels còmics més famosos d'Espanya.

Encara sense canal de televisió

El projecte ha estat finançat amb les aportacions de petits inversors, i amb tot han aconseguit rodar el primer capítol i un 'teaser'. És el material amb el qual pretenen anar a les diferents cadenes de televisió del nostre país, per aconseguir un canal on emetre el nou format. De totes maneres, els responsables es mostren optimistes, i ja han confirmat que hi ha «un canal interessat en la sèrie», tot i que no han volgut precisar de quin es tracta. 


Comentaris

envia el comentari