Blanca Suárez a 'Las que faltaban'

Blanca Suárez confessa que el seu rodatge més repulsiu va ser 'El bar'

L'actriu, convidada al programa de Movistar+ 'Las que faltaban', ha explicat que va haver d'estar rodejada d'excrements durant dues setmanes

Blanca Suárez, una actriu amb una gran trajectòria i amb molt futur al davant, assistia fa pocs dies al programa d’humor ‘Las que faltaban’, que s’emet per Movistar+ i que està presentat per Thaïs Villas; allí l’actriu  ha volgut explicar anècdotes de la seva vida privada i professional que no han deixat ningú indiferent per la seva sinceritat.

Com els passa a molts artistes en els seus inicis,  Blanca Suárez ha hagut de recórrer un llarg camí de negatives abans de rebre el seu primer ‘sí’ en un càsting. L'actriu va explicar a l’entrevista com va patir en un dels primers càstings al que es va presentar, concretament en el de ‘Sonrisas y lágrimas’, del qual va ser descartada per no encaixar en el paper.  «Ho vaig passar malament, me’n vaig anar a casa i vaig seguir patint uns dies després». Segons va explicar l’actriu, sembla que l’encarregada de la prova no la va acabar d’entendre durant el càsting: «em mirava molt bé però sense entendre'm».

 

El rodatge més repulsiu

L’artista també ha volgut confessar els mals moments que ha passat treballant com a actriu. Concretament, s’ha despatxat a gust explicant els detalls d’una de les escenes de  ‘El Bar’ (2017), pel·lícula que va ser dirigida per Àlex de la Iglesia. Una de les experiències més repulsives que ha hagut de viure com a actriu va succeir en el rodatge d’aquest film: «Hi ha un moment en què Secun de la Rosa m’ha de tirar una garrafa d’oli per sobre. Jo estic en calces i ell comença a fregar-me  perquè ens hem de ficar per un forat.

 

Aquella va ser  una escena bastant repulsiva. (...) em van tirar moltes garrafes per sobre». Per sort però, l’actriu ha deixat clar que la substància que li van tirar era oli Johnson amb una mica de tint, i que la part bona de tot plegat és que havia acabat molt hidratada després d’aquella escena.

 

Blanca Suárez i Adriana Torrebejano a 'Las que faltaban'
Blanca Suárez i Adriana Torrebejano a 'Las que faltaban' | Movistar+

 

Blanca tenia més coses per explicar sobre aquest rodatge, i és que el pitjor encara havia d’arribar. «Al final de la pel·lícula vam acabar plens de merda. Era molt exagerat. Com que la meitat de la pel·lícula ens la passàvem caminant entre clavegueres amb aigua, s’havia de trobar una classe de ‘merda’ sense que fos merda, i que no marxés amb l’aigua. Però és clar, quan et dutxes tampoc se’n va», va explicar l’actriu, que va reconèixer que es van passar dues setmanes fent mala olor i anant a dormir amb ‘merda’ per sobre.