Blas Cantó posant en el photocall d'un esdeveniment

Blas Cantó anuncia el nom de la cançó que interpretarà a 'Eurovisió'

El tema triat per representar Espanya en el festival és «Universo»

A finals de l'any passat s'anunciava que Blas Cantó serà el representant d'Espanya a 'Eurovisió' però no ha estat fins aquest mes de gener que el cantant ha donat a conèixer la cançó amb què es presentarà al festival. L'anunci però no s'ha fet de forma directa sinó que s'han anat  donant petites pistes sobre el nom a les xarxes socials.

Amb aquest joc de pistes el cantant va aconseguir crear molt de misteri entre els seguidors. En un primer moment, es va explicar que el títol estava format per una sola paraula  que es pot entendre en diversos idiomes. A la segona pista s'indicava que estava  relacionada amb 'Eurovisió'.

«Universo»

Finalment, i després de tanta incògnita, el cantant va confirmar que  la cançó amb la qual representarà a Espanya serà «Universo». Cantó ho avançava en primícia amb un Tik Tok publicat al perfil oficial d'Eurovisión_rtve. Amb aquest tema, l'exmembre d'Auryn té la intenció d'aconseguir  molts bons resultats al festival  després de la mala ratxa dels anteriors representants,

L'últim cop que Espanya va guanyar Eurovisió va ser el 1969  amb la interpretació de Salomé del seu famós «Vivo cantando». Ho feia un any després del triomf de la seva compatriota Masiel amb l'emblemàtic «La la la». RTVE ha posat totes les esperances en Blas Cantó, escollit per via interna, i s'espera que aquest any Espanya aconsegueixi entrar al top 20 quelcom que no fa des del 2014.

També et pot interessar...