Muntatge fotogràfic d'Antonio David i Rocío Flores.

Boda i fills: Marta Riesco ho dona tot per tornar amb Antonio David Flores

Antonio David Flores sembla que té plans de futur amb Marta Riesco

Just quan pensàvem que la història entre Antonio David Flores i Marta Riesco havia acabat per sempre, nous detalls indiquen tot el contrari.

Pel que sembla, la reportera no dona la relació amb l'excol·laborador de Telecinco per perduda. Tant és així, que fins i tot tindria grans plans de futur.

Malgrat les circumstàncies que ha viscut, que l'han superat més d'una vegada, la jove per fi comença a aixecar el cap. «Han sigut uns dies molt durs i complicats. Ja estic millor. Tenia ganes de tornar a la feina", afirmava la reportera.

Marta Riesco posant
Marta Riesco ha tornat a treballar després d'unes setmanes de baixa | GTRES

Així, Riesco ha remarcat que prendrà mesures legals contra tothom que insisteixi a dir mentides sobre la seva vida privada.

És més, ara que s'ha reincorporat a 'El programa de Ana Rosa', ha tornat a demanar respecte per la seva feina. I és que fa unes setmanes es va veure superada per la situació, motiu pel qual va agafar la baixa laboral, i ha tornat amb les piles carregades.

Les primeres pistes de la ruptura entre Marta i Antonio David van arribar després que tots dos es deixessin de seguir a les xarxes socials. No obstant això, de moment cap dels dos s'ha atrevit a trencar el silenci pel que fa a aquest tema. «El temps ho dirà, oi?», deixava caure la reportera.

Poc després, però, un detall d'una foto que Riesco va compartir a Instagram feia pensar que encara estan junts.

Els plans de futur de Marta Riesco i Antonio David Flores

L'aparició d'unes sabates que podrien ser d'Antonio David va fer saltar totes les alarmes, però tots dos van desmentir que fossin d'ell.

No obstant això, just quan la ruptura semblava definitiva, una informació que Carmen Borrego va proporcionar a 'Sálvame' va capgirar la situació.

Muntatge fotogràfic de dos stories de Marta Riesco
Marta va compartir una foto a Instagram on surten unes cames que podrien ser d'Antonio David | Instagram

Segons va revelar la col·laboradora, la parelleta no només seguirien junts d'amagat, sinó que fins i tot es plantejarien passar per l'altar i tenir fills.

Una cosa davant la qual Riesco no es va voler pronunciar. «No diré res. Em mantindré en aquesta línia», assegurava la reportera. «La veritat és que encara no m'ho he plantejat», comentava respecte a la possibilitat de ser mare.

Sembla que després de l'assetjament mediàtic que ha patit, Marta vol estar en segon pla. I és que l'escàndol gairebé li costa la reputació i la relació amb els companys de Telecinco.

Molts es van sentir traïts per la manera de fer de la jove, que anava presumint pels passadissos de la cadena de la relació amb Antonio David.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores
Marta i Antonio David podrien tenir plans de casar-se i tenir fills | Catalunya Diari

Mentrestant, però, als companys del programa matinal els negava la realitat, i aquest doble joc li va acabar passant factura.

'El programa de Ana Rosa' en certa manera l'ha castigat, ja que l'han allunyat del focus mediàtic i l'han relegat a treballar a la redacció. Així doncs, no hem tornat a veure la jove davant de les càmeres per a cobrir les notícies d'actualitat. Una manera de protegir-la, potser, fins que passi la tempesta.

Per la seva banda, Antonio David continuaria intentant aclarir l'estat actual en què es troba la relació amb Olga Moreno. La parella no acaba de formalitzar el divorci, cosa que va dinamitar la història entre l'excol·laborador de Telecinco i la reportera.

Sembla que Marta li exigia que es decidís d'una vegada entre ella i la dissenyadora. I ell segueix sense tenir-ho gens clar.

A Antonio David l'hauria molestat que la seva nòvia anés explicant pels passadissos de Mediaset que estaven junts. Sobretot, perquè intenta protegir Olga i els seus fills, que ja ho han passat prou malament amb tota aquesta història.