plató de Sálvame

La boda sorpresa de dissabte que capgira Sálvame

'Sálvame' revela en ple directe un enllaç que pocs coneixien

'Sálvame' és un programa que no para de sorprendre'ns cada dia tot i que fa tretze anys que s'emet de manera ininterrompuda. A més de parlar de temes del cor, el programa ha aprofundit en un assumpte que és notícia a escala nacional.

'Sálvame' no és aliè a la calor que estan patint els espanyols aquest mes de juny que ha fet saltar les alarmes dels experts. La meteoròloga Laura Madrueño ha passat pel plató a informar sobre això i a predir quin temps ens espera per a aquesta setmana.

La meteoròloga feia acte de presència a 'Sálvame' per explicar detalladament que l'onada de calor que pateix Espanya es quedarà uns dies més.

'Salvame' revela l'enllaç que pocs coneixien

'Sálvame' rebia la meteoròloga, que es pensava que faria la seva feina com altres vegades, quan va caure en un parany per part d'Adela González. La veritat és que el recent fitxatge del programa va revelar una cosa molt personal de Madrueño, protagonitzant un autèntic 'em vull fondre' en ple directe.

Adela González ha provocat que tots sàpiguen en ple directe de 'Sálvame ' qui es casa
Adela González ha provocat que tots sàpiguen en ple directe de 'Sálvame ' qui es casa | LA NOTICIA DIGITAL

Després d'emetre 'Sálvame' un reportatge sobre on faria més calor a Espanya durant els pròxims dies, Adela entrava en escena. Saludava Laura com si no passés res, però res més lluny de la realitat.

«Laura Madrueño, què tal?». «Aquí vinc asfixiada», admetia la meteoròloga de 'Sálvame' . En aquell moment, la basca no va tenir pietat amb ella i va revelar el secret més gran de Telecinco.

«Tota Espanya t'està veient ara mateix preguntant-se quin temps farà demà. I jo només tinc una pregunta: i l'anell, quan?». Aquesta pregunta va fer reaccionar la bona de Madrueño amb un riure nerviós.

'Sálvame' i el parany a la 'noia del temps'

Aquesta no podia creure que la seva companya de 'Sálvame' digués davant de tota Espanya el que celebraria en uns dies amb el seu futur marit.

«Que dolents que sou!», li deixava anar la meteoròloga de Mediaset a Adela. «Que es casa el dissabte!», anunciava a 'Sálvame' a so de bombo i platerets la basca felicitant la seva companya i fent-li una afectuosa abraçada.

'Sálvame' ha experimentat un moment comprometedor
'Sálvame' ha experimentat un moment comprometedor | MEDIASET

Poc després, la basca explicava el motiu d'haver revelat en directe l'imminent enllaç de Madrueño: «Dic això de l'anell, perquè ella, que és una professional avui anava a comprar-se els seus anells, però no. On és? Aquí a 'Sálvame'», confessava

Així, la protagonista de l'enllaç afirmava que «faig des d'aquí una abraçada a Luis Llanes que m'estava esperant a la joieria. I res, ell m'ha dit: «Estàs boja?». I res, jo fet cap a 'Sálvame'», relatava.

'Sálvame' i l''em vull fondre' que deixa en xoc una cara de Telecinco

Després d'aquesta petita anècdota, s'ha dirigit fins a la pantalla gegant. Ho ha fet per fer el pronòstic de què passarà les pròximes hores amb la temuda onada de calor.

El cas és que el tema del seu casament del dissabte que ve no ha quedat tancat allà. Adela i la resta de col·laboradors de 'Sálvame' li van desitjar molta  sort per al seu dia més emotiu.

Laura Madrueño
Laura Madrueño, la noia del temps de 'Sálvame', revela tots els seus secrets més íntims | TELECINCO

«Una cosa, que ella es casa, que vagi tot molt bé. És important el temps, però de veritat, que vagi tot perfecte i passeu un dia fantàstic tota la família. I que siguis molt feliç  la resta dels dies», deia Adela a l'experta.

▶️ La noticia que dificulta la boda de Chenoa y su novio.

«Quina emoció, gràcies, reina», agraïa de manera sentida Laura Madrueño mentre l'aplaudia tot l'equip de 'Sálvame' i a la pantalla es veia un cor vermell. «Vinga, corre, que arribes a l'anell», deia amb sorna la bona d'Adela.