Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Nuet renuncia a l'acta de diputat i confirma el fitxatge per ERC

ÚLTIMA HORA

Detenen un jove per segrestar una dona al Montsià

Demanen boicot a Telecinco per convidar Juan José Padilla a 'Viva la vida'

Els més crítics amb el torero el titllen de «falangista i assassí d'animals»
Imatge de Toñi Moreno | Telecinco

 

El torer Juan José Padilla ha acudit a 'Viva la vida' de Telecinco per realitzar una entrevista amb Toñi Moreno. La seva aparició a l'espai ha estat molt criticada per alguns espectadors i usuaris de les xarxes socials que no han vist bé que un torer anés al programa i han arribat a demanar «boicot al programa».

 

Són moltes les persones que han utilitzat Twitter per queixar-se sobre la visita de Padilla a 'Viva la vida', una de les persones més critiques amb el torer va arribar a dir-li «falangista» i «assassí d'animals» en un tuit. Va ser el mateix usuari qui va demanar que es fes boicot a l'espai de Toñi Moreno per patrocinar el «maltractament animal i el feixisme».

 

 

Critiquen la difusió de toreros a Telecinco

Però no ha estat aquest l'únic usuari que ha criticat durament el programa. Moltes altres persones s'han posicionat també en contra de Telecinco per portar Juan José Padilla al plató de 'Viva la vida'. Un d'ells deia que és molt «curiós» que «un programa que es diu 'Viva la vida' porti a persones que es dediquen a posar fi a la vida d'animals».

 

 

Molts eren els que criticaven que es doni veu als torers a la televisió i afirmaven que no estaven disposats a veure un programa que porta un convidat amb aquesta professió.

 

 

 

Toñi Moreno contra la tauromàquia

Però no només els espectadors del programa s'han posicionat en contra d'aquesta activitat, la presentadora Toñi Moreno tampoc es va mostrar durant l'entrevista massa contenta amb la professió de Padilla.

 

Juan José Padilla, convidat a 'Viva la vida' | Cedida

 

Ella mateixa va reconèixer que la seva família és «de tradició taurina» i que amb ells havia anat moltes vegades a les places de toros, tot i això va voler deixar clar que fa molts anys que ja no hi va, ja que no és capaç d'aguantar-ho. A més a més, es va atrevir a afirmar que el seu principal problema respecte al tema és saber que «el toro pateix».