'Bomba': la inesperada parella que ha tornat després de 'La isla de las tentaciones'

Després d'haver separat els seus camins a la foguera final, sembla que l'amor ha ressorgit amb força entre ells

La història de Marina i Jesús ens va mantenir en suspens durant l'última edició de 'La isla de las tentaciones', i és que gairebé des del començament del reality, la jove es deixava temptar per uns dels seus pretendents, Isaac. Així, vèiem com poc a poc naixia una bonica història d'amor entre Marina i 'el seu llop', al mateix temps que Jesús intentava suportar les imatges que anava veient dels enamorats foguera rere foguera.

Finalment, ella decidia deixar al seu nòvio, amb qui portava sis anys, per provar sort amb el temptador. Una decisió amb la qual semblava haver sortit guanyant, o almenys així es va poder veure en el retrobament dels concursants sis mesos després, quan Marina i Isaac arribaven de la mà assegurant que estaven molt enamorats i que fins i tot se n'havien anat a viure junts.

Sembla, però, que les aparences enganyen, i en l'últim debat del reality es destapava un escàndol a què ni tan sols Sandra Barneda, la presentadora del programa, donava crèdit. Es veu que Isaac havia deixat Marina i no havia trigat a anar-se'n amb una altra de les protagonistes de l'edició, Lucía, amb qui es notava que tenia molta química durant el reality. Un feeling que molts atribuïen a una gran amistat, però que sembla que un cop finalitzada 'La isla' va donar pas a alguna cosa més. Així doncs, Lucía s'excusava assegurant que quan va tornar a casa es va adonar de com el trobava a faltar, però que per por no s'havia atrevit a explicar a la seva amiga que estava enamorada del seu nòvio.

Tot un drama que acabava amb Marina indignada i arremetent amb duresa contra l'Isaac, però sobretot contra Lucía, qui considerava que l'havia traït. «A mi ja m'ha dit molt de com és com a persona, i jo, persones així, a la meva vida no les vull, de cap manera. Així que tant me fa. Què tindré una conversa amb ella quan es refredi la cosa? Potser, però ara mateix ni em va ni em ve», explicava sobre com estava la relació.

I, mentre que Isaac i Lucía segueixen passejant el seu amor per Cadis, on el temptador s'ha mudat per estar a prop d'ella, sembla que una altra història d'amor ha tornat a ressorgir amb força. Es tracta, ni més ni menys, que de Marina i Jesús, els quals, pel que sembla, tornen a estar junts després de la dolorosa ruptura que van viure a 'La isla de las tentaciones'. Es veu que el jove li ha perdonat la infidelitat i ara s'estan donant una segona oportunitat, cosa que ens ha agafat a tots per sorpresa i que no vèiem venir.

La parelleta fins i tot s'ha deixat veure a Mtmad fent broma i demostrant una gran complicitat. De fet, han viatjat junts a Mèxic, fet que encara ha donat lloc a més rumors sobre una possible reconciliació. Tot i que el viatge el van fer acompanyats d'altres influencers, entre els quals es troba Cristian, participant de l'anterior edició de 'La isla', Jesús i Marina han compartit habitació.

Veient la gran expectació que s'ha generat entre els seus seguidors, la parella no ha dubtat a sincerar-se sobre la seva relació. «Estàs content d'haver vingut amb mi?», ha preguntat Marina Jesús, a la qual ell ha respost dient que no, amb ironia. «Anem a passar-nos-ho bé», anunciava Marina molt contenta de poder gaudir d'unes vacances a les platges paradisíaques de Mèxic. Ara, cal esperar per veure si finalment la parella s'ha reconciliat o simplement han quedat com a bons amics.


Comentaris

envia el comentari