'Bomba' a 'La Isla': la catalana Melyssa ja té nou nòvio (i és conegut)

Així ho ha revelat la revista '¡Qué me dices!'

Melyssa i Tom a 'La isla de las tentaciones'
Melyssa té un nou xicot i és una cara coneguda de Telecinco | Telecinco

Melyssa és una de les concursants amb més protagonisme a 'La Isla de las Tentaciones'. La jove catalana va decidir participar en el programa amb el seu nòvio, Tom Brusse, a qui havia conegut a 'MYHYV'. No obstant això, res va sortir com s'esperava, ja que Tom va ser-li infidel amb una altra concursant, Sandra.

Per aquest motiu, després d'una tensa foguera de confrontació durant l'últim programa, la jove va decidir trencar la relació i no tornar a veure'l. Així doncs, hem pogut veure a Melyssa patir durant el programa, però podríem dir que el dolor ja està superat. La revista '¡Qué me dices!' ha revelat que la jove podria tenir una nova parella.

Un nou amor per a Melyssa

És cert que la jove, per exigències de 'La Isla de las Tentaciones', no ha fet declaracions sobre el seu pas pel programa de Telecinco. Per això, no ha revelat si continuava o no amb Tom, però després de la seva ruptura en directe, ha quedat clar que la relació no té futur.

Per altra banda, Melyssa ja podria tenir una nova parella. La revista '¡Qué me dices!' l'ha fotografiat al costat d'un noi amb el qual va anar a un dinar amb Fiama, exconcursant de la primera edició del programa. Melyssa i el jove van arribar junts amb cotxe i després del dinar, van tornar a marxar en el mateix vehicle.

Però, qui és aquest possible nou amor? Doncs, segons '20 minutos', algú conegut pels espectadors de 'MYHYV '. Es tracta de Manu G, un jove gadità que va participar al programa l'any 2017, sent pretendent de la tronista Marta Granero.

Manu G, suposat nou nuvi de Melyssa, al costat de la tronista Marta Granero a 'MYHYV' 2017
Manu G, podria ser el nou nuvi de Melyssa | Telecinco

De moment, són tot rumors. Caldrà esperar per veure si és cert que la jove té un nou amor i si ha oblidat els moments viscuts amb Tom.


Comentaris

envia el comentari