IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Revelen qui és en realitat el pare de Fani de 'la Isla de las Tentaciones'

Maite, la teta de Fani, va explicar a 'Sálvame' que Emilio de 'Els Chichos' va ser nòvio de la mare de la concursant

Estefanía durant la seva participació a 'La isla de las tentaciones'
Estefanía, coneguda com Fani, desconeix qui és el seu pare biològic | Telecinco

Fani està resultant ser tota una revelació després del seu pas per 'La isla de las tentaciones', tant pelfamós crit de la seva parella que va acabar colant-se a la gala dels Goya i a 'Operación Tirunfo', com per les últimes confessions que ha fet sobre la identitat del seu pare . Una informació que va agafar a tots els espectadors per sorpresa.

La concursant va confessar: «A mi em diuen que el meu pare pot ser o José, dels Chunguitos, o Emilio, el dels Chichos. Més possibilitats té el dels Chichos, perquè li va dedicar la cançó de 'Mujer cruel' a la meva mare. Estava molt enamorat d'ella. A saber de qui sóc». Unes declaracions que van deixar tothom amb la boca oberta i que molts van considerar que no era el lloc idoni ni el moment apropiat per deixar anar una bomba de tal calibre. Cal tenir en compte que tant José, dels Chunguitos, com Emilio, dels Chichos, tenen família.

La seva tieta va sortir en defensa de Fani

Per això, la tieta de Fani, Maite, acudia a 'Sálvame' per defensar a la seva neboda afirmant que «ella no menteix». A més, aclaria els dubtes sobre qui dels dos cantants podria ser el seu pare eliminant a José: «Jo li vaig dir que José  dels Chunguitos no té res a veure en això i que tenia informació molt errònia. Però Emilio va ser parella de la meva germana i aquí està el dubte» explicava al programa de xafardeig més conegut d'Espanya, assegurant: «Jo sóc l'única que sap la informació, ningú de la meva família ho sap, Estefanía no ho sap».

Maite, la tieta de Fani, al plató de 'Sálvame' el dimarts 28 de gener de 2020
Maite, la tieta de Fani, sap qui pot ser el pare | Telecinco

Només ella sap la veritat

La tieta de Fani explicava que només ella és coneixedora de la veritable identitat del pare, ja que la seva germana li ho va confessar. No obstant això, assegurava que mai explicarà la veritat perquè «li vaig fer una promesa a la meva germana, aquí s'ha quedat. Mai sortirà a la llum».

De fet, Maite defensava: «Ella té un pare que és el que li va donar els cognoms i és qui ella, de petita, creia que era el seu pare real. Després quan va créixer va ser quan li van dir certes coses que no havien d'haver dit perquè a ella la van desequilibrar», i seguia per afirmar que, tot i que la seva neboda té dret a saber tota la veritat, ella «no pot donar informació».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari