Sonsoles ónega

Bomba a Telecinco: Sonsoles Ónega pren el que més volia Jorge Javier

Jorge Javier Vázquez ha perdut una cosa que era molt important per a ell

Sonsoles Ónega ha fet història a Telecinco. Paolo Vasile, màxim responsable de la cadena, va apostar per ella en un projecte força complicat: rellevar Ana Rosa Quintana. La presentadora es va posar al capdavant de 'Ya es mediodía' i no va trigar a convertir el programa en un dels espais més vistos.

Jorge Javier Vázquez  va tremolar quan va descobrir el poder mediàtic de la seva companya, però ja era massa tard. Sonsoles s'ha posicionat com una de les cares més influents de la televisió, i no hi haurà res que pugui apagar la seva força. Recentment ha sortit a la llum una notícia que ha deixat sense parla els espectadors: ha pres la feina a Jorge Javier.

Jorge Javier Vázquez con la boca abierta en 'Supervivientes'
Jorge Javier Vázquez perd 'Sálvame' | Mediaset

L'equip de 'Sálvame' està travessant una crisi força delicada, ja que ha perdut molta audiència i no aconsegueix recuperar el seu tron. Fa uns anys registrava unes dades astronòmiques i es va convertir en el programa més important de Telecinco. Tot i això, el públic està cansat de veure sempre les mateixes trames, i ha donat l'esquena als que fins fa poc eren els tertulians més famosos del cor.

Sonsoles Ónega s'ha guanyat l'afecte i el respecte de l'audiència, ja que ha demostrat que té un gran talent per la comunicació. Està capacitada per parlar de temes molt variats, per això Telecinco hagi decidit estrenar 'Ya son las ocho', espai que substituirà 'Sálvame Tomate' i que pretén recuperar l'èxit que ha perdut Jorge Javier Vázquez.

Carlota Corredera, presentadora ocasional de 'Sálvame', va reconèixer que el programa estava travessant un moment força delicat. No obstant això, confiava en la destresa dels seus col·laboradors i pensava que superarien tots els seus problemes. Tristament, però, s'ha equivocat: tots seran acomiadats i substituïts per l'equip d'Ónega.

Jorge Javier vol deixar Telecinco

Sonsoles Ónega ha aconseguit una cosa que molta gent considerava impensable: eclipsar el mateix Jorge Javier Vázquez. El presentador té molts negocis fora de la televisió i assegura que no vol estar més temps a Telecinco. Fa uns mesos va concedir una entrevista, per promocionar la seva obra de teatre, i va confessar que se'n volia retirar en menys d'un any.

Sonsoles Ónega presentarà un programa nou
Sonsoles Ónega presentarà un programa nou | Mediaset

Alguns periodistes asseguren que el català no s'ha pres bé ser substituït per Ónega i que ha començat els preparatius per sortir de Mediaset. Tot i això, no han aportat cap prova, així que de moment ningú pot afirmar que pretengui abandonar la televisió. El que sí que és evident és que està molest, ja que fins fa molt poc ell i els seus col·laboradors eren els reis de l'espectacle.

Sonsoles és una de les cares més amables de la televisió i no té cap problema amb els seus companys de Telecinco. Per aquest motiu, els tertulians de 'Sálvame' no carregaran contra ella. Els seguidors de la periodista estan desitjant veure el primer programa de 'Ya son las ocho', que s'emetrà de dilluns a divendres des de les vuit del vespre fins a les nou de la nit, així que aprofitarà l'embranzida dels informatius. Tot fa pensar que l'espai triomfarà i el regnat de Jorge Javier serà un fet del passat.

Sonsoles Ónega triomfa per partida doble

Sonsoles no només ha aconseguit eliminar una part de 'Sálvame' de la graella de Telecinco. També ha aconseguit que el seu poder mediàtic fulmini a 'Secret Story', concurs presentat per Jorge Javier Vázquez. Els responsables de Mediaset es van adonar que 'Sálvame Tomate' cada dia perdia més audiència, per la qual cosa el van substituir per una edició espacial de 'Secret Story', però tampoc ha funcionat. Així, Ónega ha estat qui s'ha convertit en l'última esperança de la cadena.


'Ya son las ocho' tindrà una línia editorial molt semblant a la de 'Ya es medodía', i comptarà amb gran part dels seus col·laboradors. Aquest programa serà produït per Unicorn, empresa propietat d'Ana Rosa Quintana. D'aquesta manera, la presentadora estarà ocupada durant la lluita contra el càncer i no perdrà la il·lusió.