El moment més bonic de '¡Boom!': ploren la mort que ha deixat orfe el programa

'Los Lobos' van tornar al programa i van recordar al seu company, José Pinto

'Los Lobos' van tornar a '¡Boom!' en el 30 aniversari d'Antena 3
'Los Lobos' van recordar al seu company José Pinto | Antena 3

Ja fa set mesos des que 'Los Lobos' van fer història i emportant-se el pot de més de sis milions d'euros de '¡Boom!', i vam poder veure de nou a l'equip format per Manu, Erudino, Alberto i Valentín al programa en motiu de la celebració del 30 aniversari d'Antena 3.

El mític equip es va enfrontar en una edició especial als actuals guanyadors, 'Los Dispersos', i van celebrar l'entrada en el Llibre Guinness dels Rècords per haver-se emportat a casa el pot més gran de la història de la televisió. De fet, l'acreditació oficial es farà en l'edició de 2021 del famós llibre.

Com ja era d'esperar, 'Los Lobos' van voler fer una menció molt especial a José Pinto, un dels membres en els inicis que lamentablement va morir el 27 de febrer de 2019, tot i que José va deixar l'equip per centrar-se en la seva feina, els seus companys van voler dedicar-li unes paraules d'agraïment. «I torno a recordar-ho. Molta d'aquesta pasta és de José» començava recordant Valentín. Paraules a les quals es va sumar el presentador, Juanra Bonet afegint: «Això és cert i no fa falta dir-ho. José Pinto està ara aquí amb nosaltres. No li veiem, però Don José Pinto sempre estarà».

Unes paraules i una imatge, el seu homenatge

Ara bé, aquestes no van ser les úniques paraules de record que hi va haver cap a José Pinto, sinó que a més, el programa va tenir un bonic gest cap al difunt amb una pregunta en la primera fase. «A la ciutat de Nova York, el hip-hop va impulsar el desenvolupament de...», «Grafiti» responien 'Los Lobos', encertant la resposta i desactivant una de les bombes de la primera fase.

Grafiti homenatgee a José Pinto, membre de 'Los Lobos'
Grafiti de José Pinto | Antena 3

Just en aquell instant, el presentador Juanra Bonet mostrava a la pantalla un grafiti, al qual reconeixia «tenir molt d'afecte», on es podia veure la imatge de José Pinto. La imatge correspon a un homenatge que la ciutat de Salamanca de Ciudad Rodrigo, va voler tenir amb José a qui van concedir el títol pòstum de 'Fill adoptiu'.


Comentaris

envia el comentari