YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

'Boom!' fa plorar els espectadors amb les seves paraules al difunt José Pinto

Ha estat homenatjat amb motiu dels 300 programes de 'Los Dispersos'

José Pinto, històric concursant de 'Boom!'
José Pinto, històric concursant de 'Boom!' | Atresmedia

José Pinto va aconseguir fer història a la televisió gràcies al seu pas per 'Boom!'. Després de participar a 'Quien quiere ser millonario?', 'Saber y ganar' i 'Pasapalabra', aquest ramader va formar part de l'equip més estimat que ha passat per l'espai presentat per Juanra Bonet: 'Los Lobos'.

Tot i que va abandonar el programa abans que aconseguissin emportar-se el pot, les 373 entregues en les quals va participar el van portar a posicionar-se com un dels concursants més estimats i reconeguts de la petita pantalla.

Per aquest motiu, la seva mort, el 27 de febrer de 2019, va causar gran commoció a tot el país. Van ser moltes les persones, inclosos companys, amics i seguidors, que van compartir unes emotives paraules per acomiadar el ramader. I 'Boom!', lògicament, no va ser una excepció. El programa li va dedicar un bonic homenatge a l'antic concursant. Un acte emotiu que ara l'espai d'Antena 3 ha tornat a repetir.

'Boom!' recorda José Pinto

Aquest dimecres, 10 de març, s'ha emès un lliurament molt especial del concurs per celebrar les 300 entregues que porten participant en ell 'Els Dispersos'. Aquest equip ha aconseguit arribar on «pràcticament ningú no havia arribat. Només els escollits», ha assenyalat Juanra Bonet a l'inici del programa.

Així, el presentador de 'Boom!' ha recordat que només un grup ha aconseguit superar aquest nombre de participacions en el concurs: 'Los Lobos'. Un equip que no només va aconseguir batre el rècord d'emportar-se el pot més gran de la història de la televisió -amb un premi de 6,7 milions d'euros-, sinó que també va aconseguir incrementar notablement les audiències d'Antena 3 en la seva franja horària.

José Pinto va abandonar el programa abans que 'Los Lobos' aconseguissin obtenir aquell trofeu milionari, però hi va participar durant gairebé 400 entregues, convertint-se en un dels concursants més estimats de 'Boom!'. 

Per això, amb motiu de les 300 nits que 'Los Dispersos' porten concursant en l'espai presentat per Juanra Bonet, han volgut fer un sentit homenatge al primer equip que va aconseguir aquest rècord. Antena 3 ha emès un vídeo recordant la celebració de 'Los Lobos' quan van arribar als tres centenars de programes a 'Boom!'. Una gravació en la qual s'ha pogut veure a Erundino, Valentín i José Pinto i que ha generat l'emoció tant dels seguidors del programa com del mateix presentador, que no ha pogut evitar dedicar-li unes boniques paraules a l'exconcursant mort.

«Sempre que apareix José, aplaudiment i ovació en aquest programa. Sempre. A ell i als seus. Sempre serà aquí, sempre», ha expressat Juanra Bonet, provocant una gran ovació del públic en el seu honor.

La defunció de José Pinto

José Pinto va morir el 27 de febrer de 2019 a la seva casa de Casillas de Flores, a Salamanca, d'un infart. Una trista notícia que va ser confirmada per l'alcalde de la localitat, José Eloy Alfonso. El batlle va rebre una trucada cap a les 9 hores del matí en la qual el ramader li va demanar ajuda amb les vaques perquè es trobava malament i, només seixanta minuts més tard, al voltant de les 10 hores, el metge del poble va informar-lo que l'exconcursant de 'Boom!' havia mort.

Més tard, els perfils oficials del programa, d'Atresmedia i de Gestmusic van ser els que van fer pública la notícia de la mort i van compartir el seu condol per la pèrdua d'aquest gran concursant. Tal va ser la commoció que, fins i tot, van arribar a suspendre els enregistraments de 'Boom!' que hi havia previstos per als dies següents, tot i que ell ja feia temps que havia abandonat el concurs.


Comentaris

envia el comentari