El pot de '¡Boom!' ja és el més alt de tota la història de la televisió

El programa d'Antena 3 suma quatre milions d'euros

Juanra Bonet és el presentador
Juanra Bonet és el presentador del programa | Antena 3

El concurs d'Antena 3 '¡Boom!' ja pot presumir de ser el que més pot ha acumulat en la història de la televisió amb un total de quatre milions d'euros, segons han informat des de la mateixa cadena. No hi ha cap mena de dubte que una de les causes és la participació del popular equip de 'Los Lobos' integrat per Erundino Alonso, Manu Zapata, Valentín Ferrero i Alberto Sanfrutos.

La seva permanència de més de 400 programes ha enganxat per complet a l'audiència i ja tothom espera el dia que el grup s'emporti per fi el milionari premi. Però si realment 'Los Lobos' s'emportessin el premi, la quantitat real que ingressarien seria de sis milions d'euros, ja que als quatre del pot, s'han d'afegir els més de dos que ja acumulen des de fa més d'un any. 

L'equip 'Los Lobos' és el més popular
L'equip 'Los Lobos' és el més popular i acumula ja milions d'euros | Antena 3

 

Una quota de pantalla de fins a 17,8

Fins fa poc, 'Pasapalabra' era el concurs de les tardes més vist, però '¡Boom!' ja pot presumir d'haver aconseguit una quota de pantalla de fins a 17,8 i ser el programa de les tardes més vist de la televisió. Juanra Bonet és el periodista encarregat de dirigir el format que és una adaptació d'un altre concurs d'origen israelià i que, des de fa quatre anys, es va imposant amb cada vegada més força a totes les llars espanyoles.

Cal recordar que '¡Boom!' ja va donar un milionari premi en juny del 2016 al grup 'Rockcampers'. Concretament, el grup d'amics es va emportar un pot de 2,3 milions d'euros després de lluitar durant tres mesos. Així doncs, les expectatives estan molt altes i només cal esperar per esbrinar si, finalment, 'Los Lobos' s'emporten un merescut premi.

Els 'Rockcampers' ja van ser guanyadors del programa
Els 'Rockcampers' ja van ser guanyadors del programa | Antena 3

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari