Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario

Brayan Mejía va 'per a totes': el pitjor malson de Jesulín i Campanario

L'ex de Julia Janeiro està disposat a enfrontar-se legalment

Julia Janeiro no veu el final del malson que està vivint per culpa del seu ex, Brayan Mejía. Fa tot just uns mesos la parella decidia posar fi a la seva relació, encara que poc se'n coneixia.

Almenys, fins ara, quan està sortint a la llum l'infern que la filla de Jesulín i María José Campanario va poder viure al costat seu. Un infern que la persegueix fins i tot després d'haver acabat el seu romanç, ja que ell l'hauria amenaçat d'explicar-ho tot.

Mentre d'una banda la informació que arriba és que Julia està sent assetjada pel futbolista, que no la deixa viure tranquil·la fins al punt d'obsessionar-se amb ella. De l'altra, Brayan defensa que la història és al revés, que és la jove la que no el supera i insisteix a buscar-lo per generar enrenou.

Bryan Mejía amb Julia Janeiro al carrer després de comprar a Gucci
Brayan Mejía està disposat a enfonsar Julia Janeiro | GTRES

Dues versions molt diferents que han convertit la nena de 18 anys en una de les protagonistes absolutes del moment. Molts sospitaven que Julia parlaria després de complir la majoria d'edat i la veritat és que s'ha convertit en un maldecap per als seus pares.

Tant Jesulín com Campanario estarien molt preocupats per la complicada situació que travessa la seva filla, i estarien insistint amb fer-la tornar de nou a casa.

Tot i això, ella es negaria a les exigències dels seus pares i voldria continuar vivint a la capital madrilenya, on pot tenir més oportunitats de treball ara que és 'influencer'.

Julia Janeiro, disposada a denunciar al seu ex

A això s'hi afegeix la dolorosa i tòxica situació que enfronta amb el seu ex, que l'ha amenaçat d'explicar-ho tot. «La seva intenció és desemmascarar Julia i deixar anar el que es diu a casa seva de Belén Esteban».

El conflicte començava el passat 31 d'octubre passat quan Julia i la seva actual parella tenien una topada en una discoteca amb Brayan, després de la qual acabaven a Urgències.

Bryan Mejía al carrer amb màscara posada
Bryan Mejía fa mesos que estava assetjant Julia Janeiro | Gtres

«Ells coincideixen en una discoteca i quan es troben, hi ha un intercanvi de paraules i una baralla. L'actual xicot, espera que surti la noia», explicaven a 'Sálvame'.

«Hi ha un forcejament, Julia intenta evitar que Álex Balboa s'enfronti amb el seu ex, i ella acaba a terra. Tindria no només la ferida del braç, sinó també un cop al cap, cosa que la porta a anar a l'hospital».

Una topada que ha estat la gota que ha fet vessar el got. «L'ha assetjat durant mesos. Julia defineix la seva relació com un autèntic infern», asseguren.

Així mateix, tant Jesulín com Campanario ja haurien estat al corrent de l'assumpte. Fins i tot s'haurien vist obligats a intervenir i donar-li un toc d'atenció al jove: «Compte perquè això pot afectar a la teva professió».

No obstant això, Julia feia temps que s'enfrontava a aquesta mena de conflictes amb el seu ex. «Van començar a ser més forts després de l'estiu», asseguren des de 'El Español'.

Julia Janeiro acompanyada per la seva mare després de la seva operació de pit
María José Campanario no se separa de la seva filla | Europa Press

«Va per a totes i està negociant el seu 'caché'. Li diu a la seva gent que ell mai hauria volgut arribar a aquest punt, però que l'han obligat a fer-ho», sostenen fonts properes al futbolista. Així, estaria més que disposat a parlar a la televisió i rebria ofertes força sucoses per a això.

Mentrestant, el torero i la seva dona «s'estarien assessorant per veure quines mesures podrien prendre per protegir la seva filla». L'odontòloga s'ha convertit en el suport més gran de la seva filla en aquesta etapa tan complicada i justament per això, «estaria més a sobre que mai de la seva nena».

«Almenys fins que la pressió mediàtica acabi i la justícia prengui partit en aquest contenciós», ja que Julia ha pres mesures legals i ja ha denunciat Brayan.