Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier posa nerviosa una col·laboradora: «Un rumor diu que ja t'has vacunat»

La col·laboradora s'ha posat molt seriosa sobre la situació

Jorge Javier Vázquez ha començat la tarda en 'Sálvame' intentant fer saltar a Belén Esteban i treure-la de les seves caselles amb un tema que li preocupa i que, a més, no dubta a reivindicar cada vegada que pot a través de les seves xarxes socials i també en les seves intervencions televisives. Ens estem referint a la subministració de la vacuna que ha d'aconseguir la immunitat de tota la població i deixar així enrere aquesta pandèmia que està fent tant de mal en tot el país.

Davant això i davant de les notícies que no paren d'aparèixer referides a les autoritats que s'han colat i s'han avançat a la vacunació, malgrat no pertànyer als grups prioritaris, el presentador ha decidit fer saltar les alarmes de la seva col·laboradora estrella. El català ha dit que corre el rumor per les xarxes socials que la col·laboradora ja ha rebut la primera dosi de la vacuna, fent entendre així que s'ha avançat a col·lectius molt més necessitats d'aquests vials.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, la col·laboradora ha rebut la notícia amb sorpresa i una miqueta descol·locada, perquè ha afirmat que això no era cert i que encara no ha rebut cap de les vacunes dedicades al coronavirus, tirant així per terra les afirmacions del seu company.

La col·laboradora, amb la intenció de defensar-se, ha volgut deixar clar que a la seva casa l'única persona que s'ha vacunat ha estat el seu marit Miguel. El motiu no és un altre que el treball d'aquest, perquè com tothom sap, es dedica a les emergències mèdiques i per aquest motiu se li ha afegit dins dels grups prioritaris de vacunació.

La veritat és que la col·laboradora s'ha convertit de nou en la veu del poble una vegada més i ha mostrat el seu cansament a través de les seves xarxes socials, demanant a les autoritats que continuïn vacunant i que arribin al nostre país la quantitat de vacunes que es va prometre. Això no ha estat l'única cosa, perquè també ha demanat que s'augmenti el personal sanitari perquè aquests ajudin a avançar en totes les fases de vacunació.

Belén, igual que moltes altres personalitats, també comparteix regularment dades referides al nombre de contagis a Espanya i de les defuncions, vinculades estretament al coronavirus. La col·laboradora sent alleujament quan parla de la vacuna, però creu que no s'està anant tot el ràpid que es podria.

Es tractava d'una broma del presentador

Després que la col·laboradora acabés del tot ruboritzada, el seu company li ha volgut aclarir que es tractava d'una broma i que li ha servit per a queixar-se d'algun assumpte relacionat amb l'actualitat i que li estaven cabrejant des de fa dies. El presentador ha volgut parlar de la campanya que estan fent uns certs polítics per a gratar vots en les eleccions del pròxim diumenge a Catalunya.

Concretament s'ha referit a la rumorologia que apunta al fet que Salvador Illa podria haver rebut la vacuna del coronavirus, aprofitant la seva condició de ministre de Sanitat. El presentador creu que darrere de tot això hi ha un oportunisme molt gran i que si realment és cert, hauria de dimitir, però que si no ho és, qui hagi llançat aquestes faules hauria d'assumir unes conseqüències.

El català ha anat més enllà i s'ha referit directament a Pablo Casado, líder del Partit Popular i que s'estaria encarregant d'afeblir la campanya dels seus rivals a través de rumorologia que mai s'acaba confirmant. Tant és així, que fa uns minuts el gabinet de premsa del Ministeri de Sanitat ha llançat un comunicat en el qual desmenteixen que Illa s'hagi aprofitat de la seva condició de Ministre per a rebre aquesta vacunació.