Diego Arrabal.

Bromes a Telecinco després de conèixer-se la nova feina de Diego Arrabal

El periodista deixa la televisió per obrir un canal a YouTube, 'El canal de Diego Arrabal'

Diego Arrabal, que va decidir deixar 'Viva la vida', ha començat una nova etapa lluny de Telecinco. Malgrat que molta gent va creure que havia estat acomiadat, Arrabal va desmentir la notícia a les seves xarxes socials. Va explicar que volia allunyar-se de la televisió per centrar-se en la seva professió: la fotografia.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El col·laborador és considerat un dels millors 'paparazzis' del país. És més, és un gran referent en aquest sector i té molt bona relació amb els seus companys. Però, després de deixar la televisió, hi ha diversos periodistes que s'han burlat d'ell. 

La periodista Marina Ensal, del diari 'La Razón', ha pogut parlar amb ell en exclusiva. Assegura que Arrabal no vol acomiadar-se dels espectadors, així que s'ha obert un canal a Youtube. 'El canal de Diego Arrabal', en el qual pretén revelar els secrets de la premsa rosa.

«Tractarem tots els temes de l'actualitat perquè crec que això a la gent li agrada molt. Seré el director i vetllaré per la llibertat d'expressió», comenta al respecte.

Alguns treballadors de Mediaset s'han burlat d'aquest projecte. Consideren que un professional com ell, amb molt èxit, no hauria de caure en aquest parany.No obstant això, treballant amb Emma García no tenia temps lliure, així que ha decidit deixar la televisió. Ara bé, el col·laborador és conscient del seu talent i vol aprofitar-lo.Té en el seu poder material compromès de bastants famosos. Ha estat molt de temps guardant silenci, però sembla que ha arribat el seu moment.

Diego Arrabal serà el nou detractor de Rocío Carrasco

'El canal de Diego Arrabal' es posarà en marxa aquesta tardor. Segons ha explicat a 'La Razón', «l'estiu no és el millor moment per començar projectes perquè la gent vol descansar».

L'estrena coincidirà amb 'En el nombre de Rocío', la segona part del documental de Carrasco. El periodista promet aportar exclusives i posar entre les cordes la protagonista del programa.

«En el moment en què parlin de la família de Chipiona ningú hi serà. Nosaltres sí que hi serem per saber què diu Amador i altres personatges involucrats en la història».

Aquestes declaracions fan pensar que el col·laborador comptarà amb l'ajuda d'un equip. «Som diversos, però a qui criticaran serà a mi», explica.

Ha promès que canviarà la història: «Hi haurà càmeres ocultes i més coses». Seguint el seu discurs, «és molt important tenir diferents punts de vista, no només un».

Hi ha qui considera que Diego ha deixat una feina estable per endinsar-se en una aventura. Però ell confia que el seu nou negoci revolucionarà el món del cor.

«Començarem a poc a poc i amb calma perquè crec que el futur està aquí, a internet. Volem que la gent pugui escollir en quin moment veure el contingut», comenta per a 'La Razón'.

Arrabal no s'ha acomiadat per sempre de la televisió. La seva etapa a 'Viva la vida' ha estat una petita aturada, però no descarta tornar-hi en un futur.

«Per a mi ha estat un 'fins després', però no per res, sinó perquè tinc la meva feina i diverses opcions». No ens sorprendria que, si la seva faceta de 'youtuber' aconsegueix l'èxit esperat, donés per tancada la seva etapa a Telecinco.

Per aquest motiu, vol deixar clar que els seus dos llocs de treball podrien ser perfectament compatibles. «És una cosa independent i pot ser que, mentre estigui amb el canal, també participi en algun programa», aclareix.