Rocío Carrasco en la seva nova feina a Sálvame.jpg

La bronca de Rocío Carrasco mentre 'Sálvame' era a publicitat: «No m'aguanto»

Màxima tensió entre Rocío Carrasco i Kiko Matamoros durant un descans del programa

Aquest dimecres, 7 de juliol, Rocío Carrasco ha fet la seva primera aparició estel·lar a 'Sálvame'. L'exdona d'Antonio David Flores ha tornat a la televisió un mes després del documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'.


La filla de Rocío Jurado ha signat un contracte amb 'La Fábrica de la Tele' per convertir-se en la defensora de l'audiència de 'Sálvame'.Durant el programa, la col·laboradora s'ha vist les cares amb diversos dels seus nous companys. Cal recordar que molts d'ells han posat en dubte el seu relat en més d'una ocasió, com va fer Kiko Matamoros.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«He vingut a 'Sálvame' per escoltar, que crec que és molt important i no s'ha fet amb mi», ha manifestat Rocío Carrasco. «Donarem veu als espectadors que són famosos i dels quals es diuen coses que no són. Molts s'han trobat en la mateixa situació que jo».

Els àudios que deixen als col·laboradors en 'shock' 

«Venceràs, però no convenceràs. Hi ha part del teu relat amb el qual no m'has convençut», denuncia Matamoros.

«Hi ha una cosa que he defensat per sobre de tot, i no em sento culpable sinó orgullós. Han estat els drets de la teva filla Rocío Flores, a la qual se l'ha apallissat», assegura el col·laborador.

Kiko i Rocío han protagonitzat un enfrontament i, fins i tot, la nova col·laboradora ha acabat plorant. És més, durant la publicitat, la tensió ha augmentat i el programa s'ha encarregat de treure a la llum els àudios que s'han gravat.


«No l'estic culpabilitzant de res!», es defensa Matamoros davant les acusacions de Rocío. Així doncs, la nova col·laboradora assegura que Kiko va titllar-la de mala mare i va dir que no va portar al seu fill al metge.

«Em diu Miguel [Frigenti] que no amagui el cap, i no ho faig, però no vull problemes des del primer dia», afirma la defensora de l'audiència.


«Lamento molt que no se m'hagi entès. Jo no li he dit a ella que no parli de la seva filla», afirma Kiko. «Ara bé, sí que he dit públicament que m'han sobrat detalls».

«Però que jo amb aquest no amago el cap!», respon la filla de Rocío Carrasco. «No sé si m'he quedat curta o m'he quedat llarga. No sé», lamenta davant les declaracions que ha donat.  

La conversa privada entre María Patiño i Rocío Carrasco

Per si no n'hi hagués prou, el programa ha emès un altre àudio de María Patiño i Rocío Carrasco. La dona de Fidel Albiac li ha retret que, tot i tenir el seu número de telèfon, mai va trucar-li per contrastar la informació d'Antonio David.

«Quantes vegades m'has trucat?», li ha preguntat. «Llavors, quan em truquis, veuràs que no és difícil, que jo agafo el telèfon. I quan pugui contestar-te, et contestaré i quan no, et diré que no puc», ha sentenciat.

«A veure, sempre que has estat a prop meu, noto falta de llibertat», explica Patiño. La gallega es refereix a la censura que hauria patit en els programes de Telecinco.