Brutal esbroncada d'Antonio David en directe a 'Sálvame'

El col·laborador del programa no aguanta més l'entorn de María Teresa Campos

La ruptura de María Teresa Campos i Bigote Arrocet ha estat sense cap dubte la notícia de l'any, el comunicat que va fer públic Terelu a 'Viva la vida' on la periodista informava sobre la fi de la relació, ha omplert de contingut els diferents programes de televisió i portades de revista.

Molts col·laboradors han opinat al voltant dels sis anys de relació de la periodista i el còmic, un d'ells, Antonio David Flores no va poder reprimir-se i va esclatar davant un comentari que va fer Kike Calleja a 'Sálvame' sobre Rocío Carrasco. Tot començava quan l'exguàrdia civil afirmava que Edmundo havia estat «un trofeu» per a María Teresa Campos amb el qual «s'ha passejat durant sis anys».

Antonio David explota contra l'entorn de Maria Teresa Campos

Davant aquest comentari, Kike Calleja, amic íntim de les Campos, li ha recriminat en directe que «parlés de trofeus» insinuant que ell havia fet el mateix amb Rocío Carrasco. En aquest moment, l'ex concursant de 'GH VIP 7' s'aixecava de la seva cadira i a plens pulmons exclamava: «Estic fart dels pilotes de Teresa Campos. Tots els col·laboradors veien amb sorpresa el brot d'Antonio David, mentre que Kike Calleja es defensava afirmant que no podia opinar sobre el tema perquè no havia vist com era la relació de María Teresa i Edmundo. «No té sentit el que estàs dient, això de trofeu és un atac gratuït» li recriminava Calleja a l'exguàrdia civil.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari