MINUT A MINUT

🔴 Totes les reaccions i mobilitzacions per la sentència del procés

Buenafuente dedica una cançó a Anna Gabriel versionant la famosa sèrie infantil 'Heidi'

L'exdiputada de la CUP està a Suïssa i no es va presentar a declarar davant el jutge Llarena

 

El programa d'Andreu Buenafuete a Movistar+, 'Late Motiv', ha dedicat una cançó a l'exdiputada de la CUP Anna Gabriel, versionant la famosa sintonia de la sèrie infantil 'Heidi', en aquest cas, però, es titula 'Heidui'. 

 

Un tema ha sorgit arran de les últimes notícies de Gabriel sobre la seva marxa cap a Suïssa i la no compareixença davant el jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, aquest dimecres 21 de febrer. 

«He fet un Puigdemont»

«Jo abans era de la CUP, i estava 'a tope' amb el procés, però m'he fet un Puigdemont i a Suïssa he marxat, ja veus», així comença la cançó dedicada a Gabriel. I continua: «Digues-me per què m'he de quedar, si a Espanya em volen trincar, 'abuelito', jo no vaig a Soto del Real». Finalment, la cançó acaba amb un «Eme punt hi vas tu», fent referència a Mariano Rajoy per l'«M. Rajoy» que apareixia als famosos papers de Bárcenas. 

Ordre de detenció per a Gabriel

Aquest dimecres 21 de febrer, el jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, va dictar l'ordre de detenció per a Anna Gabriel, després que l'exdiputada de la CUP no es presentés a declarar. Tanmateix, cal recordar que Gabriel estava citada com acusada de diversos delictes, entre ells el de rebel·lió. No obstant això, el jutge no ha engegat encara el procés internacional i manté l'ordre de detenció al territori nacional.

 

I és que aquest passat dimarts, 20 de febrer, la mateixa Gabriel confirmava a la revista suïssa «Le Temps» que es quedaria a Ginebra, Suïssa. Ho deia en una entrevista en què assegura que la decisió l'ha pres després de considerar que a l'Estat espanyol no tindria un «judici just».

Comentaris