Buenafuente, de dol: mor el pare del seu col·laborador Raúl Pérez

L'humorista Raúl Pérez perd al seu pare per culpa d'un càncer

El coronavirus està sent el protagonista indiscutible a nivell mundial en aquests últims mesos. Tot i això, cal recordar que hi ha moltes altres malalties que segueixen causant morts i afectant les famílies de les víctimes, que tampoc poden acomiadar-se dels seus estimats. 

Avui s'ha vist commogut Raúl Pérez, el famós humorista que va començar com a locutor a Los40 i que ha participat en diversos programes com 'Tu cara me suena', 'Crackóvia', 'Todo va bien', 'Zapeando' o 'El Intermedio', entre molts altres. Actualment treballa com a col·laborador al programa estrella del canal 0 de Movistar presentat per Andreu Buenafuente, 'Late Motiv', on destaca per ser un dels humoristes amb més talent. 

El càncer s'emporta la vida del seu pare

L'imitador ha vist com el càncer s'ha emportat a una de les persones més importants de la seva vida, el seu pare, i ha volgut compartir una emotiva fotografia a través del seu perfil d'Instagram. 

«Maleït càncer, ets insaciable», començava escrivint el col·laborador. «No paro de plorar, i si fa falta ho faré fins que totes les llàgrimes juntes igualin el que ens has estimat, ajudat, ensenyat... t'has deixat l'ànima per la gent. No és just. T'estimo pare, et trobaré a faltar tota la meva vida». D'aquesta manera tan emotiva, Raúl Pérez ha volgut dir adéu al seu pare. 

Nombroses mostres de condol

Els missatges de suport no han tardat a arribar després que l'imitador fes pública la notícia. Amics de Raúl Pérez i companys de professió com Sandra Sabatés, Félix Álvarez, Andrea Ropero o Luis Endera, entre molts altres, han volgut donar ánims a l'humorista.