Buenafuente: «Malú, vigila que Rivera no et vulgui només com a ventre de lloguer»

Ciutadans és el primer partit que contempla la regulació dels ventres de lloguer al seu programa electoral

Rivera i Malú
Paròdia sobre la nova relació de parella entre Rivera i Malú | Late Motiv

Fa dos dies esclatava una bomba que no ha deixaria indiferent ningú. La revista del cor 'Semana' assegurava que Albert Rivera tenia una novia coneguda per tothom. La cantant Malú seria la nova parella del líder de Ciutadans, amb la que hauria celebrat el Sant Valentí a casa seva. I les paròdies i especulacions no han tardat a arribar. Buenafuente ha estat un dels primers en posar un toc d'humor amb llança encoberta a l'assumpte.

El seu programa, 'Latre motiv', parodiava un concert de la cantant, amb la imatge de Rivera incrustada al seu costat, en comptes de la d'Alejandro Sanz, amb qui Malú cantava «Aprendiz» i unes paraules de Buenafuente que no han passat desapercebudes: «Jo només dic una cosa, Malú: vigila que Albert vagi en serio, que no et vulgui només com a ventre de lloguer, que està molt per la labor».

Ciutadans és el primer partit que contempla la regulació dels ventres de lloguer al seu programa electoral i és una de les conviccions que defensaran durant tota la legislatura. De fet, el mes vinent es debatrà al Congrés sense el suport del PSOE ni Podemos. Rivera, ha dit que «no hi ha res més feminista que una dona ajudi a una altra a ser mare», després que bona part del feminisme s’oposi fermament a regular el que consideren una «explotació sexual» per a la dona.

Risto es nega a comentar la notícia

A Cuatro també van voler escenificar el nou romanç entre Malú i Rivera. Els col·laboradors de 'Todo es mentira' van engrescar-se en bromes i comentaris sobre la notícia i un d'ells va deixar anar un enginyós «Em sorprèn veure't de mal(hu)y-mor» a Risto, presentador del programa, que es negava a fer comentaris: «No parlaré de la vida privada de la gent i menys de la d'un amic».

Altres presentadors, com Susanna Griso, també s'han recordat de Rivera: «Al pobre Albert li esperen paparazzi i persecucions durant tota la campanya electoral». La parella també ha estat objecte de tota mena de 'memes' a la xarxa, com el de 'El Mundo Today'.


Comentaris

envia el comentari