Buenafuente compara Pablo Casado amb el protagonista d'«El ResPPlandor»

El programa 'Late Motiv' ironitza amb la política «porta a porta» del PP a Andalusia amb un vídeo on Pablo Casado encarna Jack Nicholson a 'El Resplandor'

El programa 'Late Motiv', de Buenafuente, ha fet mofa de Pablo Casado adaptant un clàssic del cinema «El ResPPlandor»
El programa 'Late Motiv', de Buenafuente, ha fet mofa de Pablo Casado adaptant el clàssic del cinema «El ResPPlandor» | Movistar +

Andreu Buenafuente ha tornat a saltar a la palestra amb la seva crítica més ferotge a Pablo Casado. Si fa unes setmanes el presentador de ‘Late Motiv’ sorprenia tothom en comparar Albert Rivera amb Franco, ara el programa de Movistar + ha emès un controvertit vídeo on el líder del Partit Popular apareix encarnant Jack Nicholson a ‘El Resplandor’. En aquesta ocasió, però, el títol patia una lleugeria però simbòlica variació: «El ResPPlandor».

El programa del còmic reusenc  ironitzava així amb la campanya «porta a porta» que havia proposat Casado a Andalusia. El màxim responsable del PP, en aquesta línia, va assegurar haver donat «instruccions perquè el partit es volques amb les eleccions andaluses» anant porta per porta a vendre el seu projecte polític.

Buenafuente i la seva burla sobre Pablo Casado

‘Late Motiv’ compartia un vídeo del tuitàire @unitedunknown per emetre la seva particular burla: «El ResPPlandor». En aquest s’hi podia veure Pablo Casado, suplantant l’actor Jack Nicholson, a la mítica escena del film d'Stanley Kubrick on intentava assaltar el lavabo amb una destral.

«Vinga va deixeu-me entrar», diu el suplantat Casado per ironitzar sobre la nova política que emprendrà el PP per intentar guanyar les eleccions a Andalusia. La publicació, en aquesta línia, ha tingut un evident ressò a les xarxes i a hores d’ara compta amb més de 90 ‘retweets’ i uns 250 ‘likes’.


Comentaris

envia el comentari