Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

TRÀGIC

🔥 Moren una mare i el seu fill en un incendi a Tortosa

ÚLTIMA HORA

🚄 La línia R4 de Rodalies, interrompuda a l'Alt Penedès

URGENT

🔴 Torra canvia el llaç groc per un blanc a l'edifici de la Generalitat

Buenafuente compara Pablo Casado amb el protagonista d'«El ResPPlandor»

El programa 'Late Motiv' ironitza amb la política «porta a porta» del PP a Andalusia amb un vídeo on Pablo Casado encarna Jack Nicholson a 'El Resplandor'
El programa 'Late Motiv', de Buenafuente, ha fet mofa de Pablo Casado adaptant el clàssic del cinema «El ResPPlandor» | Movistar +

 

Andreu Buenafuente ha tornat a saltar a la palestra amb la seva crítica més ferotge a Pablo Casado. Si fa unes setmanes el presentador de ‘Late Motiv’ sorprenia tothom en comparar Albert Rivera amb Franco, ara el programa de Movistar + ha emès un controvertit vídeo on el líder del Partit Popular apareix encarnant Jack Nicholson a ‘El Resplandor’. En aquesta ocasió, però, el títol patia una lleugeria però simbòlica variació: «El ResPPlandor».

 

El programa del còmic reusenc  ironitzava així amb la campanya «porta a porta» que havia proposat Casado a Andalusia. El màxim responsable del PP, en aquesta línia, va assegurar haver donat «instruccions perquè el partit es volques amb les eleccions andaluses» anant porta per porta a vendre el seu projecte polític.

 

 

Buenafuente i la seva burla sobre Pablo Casado

‘Late Motiv’ compartia un vídeo del tuitàire @unitedunknown per emetre la seva particular burla: «El ResPPlandor». En aquest s’hi podia veure Pablo Casado, suplantant l’actor Jack Nicholson, a la mítica escena del film d'Stanley Kubrick on intentava assaltar el lavabo amb una destral.

 

«Vinga va deixeu-me entrar», diu el suplantat Casado per ironitzar sobre la nova política que emprendrà el PP per intentar guanyar les eleccions a Andalusia. La publicació, en aquesta línia, ha tingut un evident ressò a les xarxes i a hores d’ara compta amb més de 90 ‘retweets’ i uns 250 ‘likes’.