Buenafuente recorda la seva amistat amb Punset amb un emotiu homenatge

El divulgador científic i el presentador van coincidir a 'Com va la vida?', un programa de TV3 on s'analitzaven les claus per afrontar els moments difícils de la vida

Andreu Buenafuente i Eduard Punset havien coincidit en diversos programes de televisió
Andreu Buenafuente i Eduard Punset havien coincidit en diversos programes de televisió | Punt de Partida - tv3

Andreu Buenafuente ha volgut rendir un homenatge a Eduard Punset durant el seu programa 'Late Motiv', després que la notícia de la seva mort arribés aquest dimarts. El presentador havia entrevistat en diverses ocasions al divulgador científic, amb qui mantenia una molt bona relació.

Tant és així que, en projectes personals de Buenafuente, Punset havia estat el convidat estrella, com per exemple el cicle de conferències 'Instint', liderat per Andreu Buenafuente i Albert Om, o el programa de TV3 'Com va la vida?', un projecte del presentador,  que consistia a analitzar les claus de la vida per afrontar els moments més difícils, a través d'una conversa d'ell mateix amb Punset.

L'homenatge de Buenafuente a Punset

«Espero que estigui en una realitat paral·lela, a ell li encantaven. I que segueixi tan despentinat, tan somrient i tan curiós com sempre. Fins sempre, Eduard». Aquestes han estat les paraules que Buenafuente ha volgut dedicar a Eduard Punset, acompanyades d'un emotiu monòleg, de gairebé tres minuts, que ha estat molt aplaudit pels seus espectadors. El programa també ha volgut començar amb una capçalera especial, de temàtica científica, que ha estat seguida pel monòleg de Buenafuente.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari