Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Dissabte plenament primaveral amb sol i més calor

Buenafuente se'n riu de la monarquia amb una foto on apareix el nom de Corinna

El presentador de Reus ha aprofitat les declaracions de Corinna sobre les motivacions fiscals de Joan Carles I per emetre la seva crítica
Andreu Buenafuente, a 'Late Motiv' | El Terrat

 

Andreu Buenafuente ha posat el dit a la nàfra de la monarquia. El presentador reusenc de ‘Late Motiv’ no s’ha estat de res per emetre la seva subtil crítica a la monarquia, en relació a les sobtades declaracions de Corinna, l’amiga del rei emèrit Joan Carles I, sobre les motivacions fiscals del monarca.

 

Buenafuente, però, ha optat per posar el seu granet de sorra a la crítica generalitzada a través d’una piulada amb una imatge d’allò més peculiar al seu Twitter. En aquesta, de fet, s’hi podia veure una capsa de la marca «Corinna. Dissenyat a Espanya». Al peu de la fotografia, així mateix, el presentador ha comentat: «Marques d’Espanya».

 

No és la primera crítica de Buenafuente a la monarquia

Dies abans del referèndum de l’1-O, de fet, el mateix Buenafuente es va servir del programa de ‘Movistar+’ per preguntar-se: «I si volem tenir un nou país en forma de monarquia?». Va ser en aquest context, doncs, quan el popular presentador de Reus va obrir la veda per fer mofa de la Casa Reial.

 

«Que ens donin un rei que no faran servir a Espanya», va comentar mentre deia: «Abans que posar-lo a ‘Wallapop’... O millor en Froilà. Amb en Froilà de rei segur que reconeixen Catalunya a tots els estats, només per convidar-lo a les festes».  

 

El rei Joan Carles en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Joan Carles I, víctima d'un atac d'ansietat

L'amiga del rei emèrit Joan Carles I, Corinna, qui va assegurar que el monarca l'havia utilitzat com testaferro, ha sacsejat de tal manera la vida del pare de Felip VI que el monarca va patir un atac d'ansietat després de la revelació d'aquests missatges i, per la qual cosa, va precisar assistència mèdica.

 

Segons la periodista Pilar Eyre, en aquest context, Joan Carles I travessa «els pitjors moments de la seva vida», després de fets tant cridaners com l'empresonament d'Iñaki Urdangarin o les darreres revelacions de Corinna.