Buenafuente: «Rivera està com el cadàver de Franco, no troba el seu espai»

El presentador reusenc ha explicat que a Albert Rivera, líder de Ciutadans, «se li estan menjant el terreny» pel ressorgiment del PP i per l’auge de VOX

Andreu Buenafuente, a 'Late Motiv'
Andreu Buenafuente, a 'Late Motiv', ha carregat durament contra la figura d'Albert Rivera, líder de Ciutadans | El Terrat

Andreu Buenafuente ha situat Ciutadans i Albert Rivera al blanc de les crítiques. Durant l’ahitual monòleg inicial del seu programa, ‘Late Motiv’, el popular presentador reusenc va optar per mofar-se de l’actual situació d’Albert Rivera, després del ressorgiment del PP amb Pablo Casado i de l’auge de VOX. «Se li estan menjant el terreny», ha comentat.

La crítica a Rivera, però, ha estat encara més punyent quan el mateix Buenafuente ha explicat: «El pobre Albert, no troba el seu espai. Està com el cadàver de Franco, que no està trobant el seu lloc».

 

«Rivera vol desmarcar-se, perquè se li estan menjant el terreny»

Més enllà de la crítica ja esmentada, Andreu Buenafuente no s’ha estat de res per explicar que Albert Rivera sent la necessitat de «desmarcar-se» de la dreta. «D’una banda, ja hi ha VOX, que són els millors en la seva tasca; i per dir barbaritats i ser molt guapo, ja tenim en Pablo Casado», ha explicat el presentador de Movistar #0.

No content amb això, Buenafuente prosseguia amb el seu discurs en referència al cadàver de Franco. «Compte amb aquest cadàver», comentava l’humorista mentre prosseguia: «Arribarà a l’església, allà no el voldran... acabarà en un pàrquing, al pàrquing del Carrefour ja veuràs».

Albert Rivera, protagonista d'un incident a l'aeroport del Prat
Albert Rivera, protagonista d'un incident a l'aeroport del Prat | CatalunyaDiari.cat

 

Buenafuente, «català de professió» per un periodista d’ABC

Fa deu dies, el periodista Hermann Tertsch, columnista del diari 'ABC' va criticar durament contra periodistes catalans com Jordi Évole, Andreu Buenafuente i Susanna Griso per recriminar-los-hi que són «catalans de professió i de vocació 'antifatxa' i 'anticaspa'».

El periodista no s'ho va pensar dues vegades i va utilitzar el seu espai a l'ABC per dir el què opina d'aquests tres personatges mediàtics catalans, qui considerava que eren els «propagandistes» més eficaços del «separatisme català».


Comentaris

envia el comentari