URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

El buit de Telecinco a un dels seus presentadors catalans més icònics

La cadena ha commemorat aquesta setmana el seu 30è aniversari

El presentador Jordi González
Telecinco no ha comptat amb Jordi González pel 30è aniversari | TELECINCO

Telecinco celebra la setmana més que mai. La cadena va complir trenta anys dimarts passat i des dels diferents programes de televisió s'han fet diversos especials en què s'han recordat les cares més rellevants de la cadena entre les quals van destacar María Teresa Campos, Jesús Vázquez o Fernando Ónega, entre altres.

'Supervivientes' també es va sumar a l'especial i va dedicar un espai per a recordar els programes més emblemàtics com 'VIP noche', 'Esta noche cruzamos el Mississipi', 'Día a día', 'Caiga quien caiga', 'Gran Hermano', 'Operación Triunfo' o 'Aquí hay tomate'. Tanmateix, Carlos Sobera va mostrar el seu malestar davant l'absència d'alguns formats.

Absències i buits

«Posem un vídeo de 30 anys d'història i... on està 'Mujeres y hombres y viceversa'? El '50x15'? '¿Volverte a ver?'» preguntava molt sorprès. I no li faltava raó perquè al vídeo recopilatori no sols van faltar programes estrella de Telecinco, sinó que també es van oblidar d'algun rostre que va marcar història.

En la promo va aparèixer el polèmic programa 'Moros y Cristianos' presentat per Xavier Sardá i que més tard va passar a les mans de Jordi González; de fet, el català no va estar present en el vídeo celebració de Telecinco.

Jordi González va capitanejar formats de gran èxit per a la cadena com 'La Noria' o 'TNT' que van atorgar grans audiències i que, a més, va servir d'avantsala per a altres programes. A més d'estar actualment al capdavant del 'Debate de Supervivientes' estranya molt que Telecinco no hagi pensat en ell com un dels rostres més visibles.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari