Les xarxes es riuen de la manera de pronunciar Hostalric d'un reporter de Telecinco

Feia difícil entendre sobre quina part de Catalunya afectada pel temporal estava parlant

Està sent una de les notícies dels darrers dies, el pas del temporal Glòria està deixant imatges espectaculars a tota Catalunya, sobretot d'inundacions i per les onades a la costa. Com és habitual, les televisions han fet un gran desplegament per explicar el que està passant al territori. El problema sorgeix quan algun dels reporters, com un dels enviats per 'El Programa d'Ana Rosa', té serioses dificultats per aclarir-se sobre on s'estan produint els fets, concretament sobretot si se l'ha d'entendre que la zona afectada és Hostalric 

Després de parlar de talls de carreteres a Blanes, un dels periodistes de Telecinco parlava de la crescuda del riu Tordera a la població de la Selva, però amb una pronunciació que feia difícilment comprensible d'on estava parlant. Segons ells, el riu «Tordà» ha fet que s'hagi de tallar l'AP-7 a la zona «d'Sterlich». 

Les reaccions a les xarxes

Era previsible que les xarxes fessin befa de la poca traça del reporter per dir aquests dos topònims en llengua catalana, tot i que en principi sembla «senzill». Molts intentaven situar en el mapa Sterlich o felicitaven el periodista pel seu accent. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari