David Bustamante esclata contra 'Sálvame': «La seva mort em va destrossar»

El cantant càntabre explota contra els que han volgut enfrontar amb Àlex Casademunt

Un dels artistes més colpejats per la mort del cantant Àlex Casademunt va ser el càntabre David Bustamante, que estava molt unit a ell des que es van conèixer a l'acadèmia d''Operación Triunfo', allà pel setembre de l'any 2001. Els dies previs a la seva primerenca mort, l'artista català va compartir a les seves xarxes socials que no estava molt satisfet després de saber que el seu amic David havia reeditat la mítica cançó 'Dos hombres y un destino', amb la qual tots dos van tenir un enorme èxit quan van sortir de l'Acadèmia.

Després de les seves paraules en Twitter, els mitjans van voler posar-se en contacte amb ell perquè donés una versió més extensa del qual va passar entre ells. 'Sálvame' va parlar amb Àlex per preguntar-li per aquest tema tan espinós i aquest no va voler malmetre contra el seu amic, i tan sols va afirmar que tot s'havia aclarit en una conversa telefònica entre ells.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Bustamante carrega contra 'Sálvame': «Van intentar enfrontar-nos»

Aquest dijous 6 de maig, Bustamante va oferir una exclusiva a la revista 'Hola' en complir 20 anys com a artista musical, en la qual ha parlat d'aquesta qüestió sobre el 'triunfito' mort, i ha reflectit el seu malestar pel qual va passar amb alguns mitjans de comunicació. «La mort d'Àlex em va devastar perquè teníem molts plans junts. Anava a venir a cantar amb mi el duet de 'Dos hombres y un destino'. Estem preparant un concert homenatge. Ens van intentar enfrontar, la televisió li va oferir molts diners perquè anés a parlar malament de mi. I ell no ho va fer perquè un germà mai traeix. Em va semblar salvatge aquest intent de la televisió. Alguns programes només es dediquen a treure les escombraries», ha dit, en una clara referència a 'Sálvame'.

La seva nova vida amb Yana Olina

Bustamante va obrir la seva casa de Pozuelo per donar una exclusiva que segur generarà molt enrenou. El cantant, que ha posat amb la seva xicota Yana Olina, ha dit d'ella que «és la millor persona que he conegut. Sempre em rep amb un somriure. És molt dolça, bona i pacient. És un àngel. En aquests tres anys de relació mai hem tingut un mal moment. No tenim moltes discussions, i quan n'hi ha, moltes vegades he de donar-li la raó», explica sobre la seva relació.

Bustamante i la seva parella han estrenat casa fa uns dies i tots dos estan molt contents per haver canviat d'aires: «Necessitava un canvi i aquesta casa és aquest canvi. Venia d'una vida amb una casa molt gran, amb servei i amb tot. Me'n vaig anar a viure sol i vaig aprendre a netejar i fregar. Molts músics i artistes tenim gent que ens ajuda a fer les coses i ens tornem una mica inútils. Vaig tornar a fer el que tothom fa».

Bustamante revela la seva conversa amb Paula Echevarría el dia que va néixer Miguel Jr

A més, Bustamante també ha parlat de la seva exdona, Paula Echevarría, amb qui manté una grata relació: «Parlo amb ella i ens veiem molt. Moltes vegades també parlem amb Miguel. Les relacions han de ser madures i jo els desitjo el millor a tots dos». El cantant càntabre explica una anècdota curiosa el dia que Paula va donar a llum al seu segon fill: «Parlo cada dia amb Paula. Just li vaig trucar per una cosa i em va dir: 'David, ara no puc parlar, estic donant a llum. Truca als meus pares'».

També, Bustamante confessa que encara no coneix a Miguel Jr, el germà de la seva filla Daniella, tot i que confia que el veurà més aviat que tard: «Qualsevol dia, quan vinguin a buscar la meva nena, em portaran la criatura per conèixer-lo. Em ve molt de gust».


Comentaris

envia el comentari