Primer pla de Risto Mejide amb ulleres de sol

El cabreig de Risto Mejide després de la victòria d'Ucraïna a Eurovisió

El comunicador no s'ha pogut sentir més decebut amb el resultat del festival musical

Risto Mejide està molt indignat. El presentador de Cuatro no està d'acord amb la victòria d'Ucraïna al festival d'Eurovisió. Tant és així que ha promès aquest cap de setmana no tornar-lo a veure mai més.

Tots amb Chanel

Aquest dissabte la representant espanyola no va aconseguir la victòria, però Chanel sí que va aconseguir arribar al podi. L'artista i el seu SloMo van aconseguir el tercer lloc a la llista de millors actuacions de la nit.

El suport del públic espanyol en general i de la seva gent en particular van ser el motor per a la cantant que va deixar tothom completament impactat amb la seva actuació.

Chanel Terrero, seriosa
Chanel Terrero ho va fer molt bé | Instagram

Moltes cares conegudes van comentar la gala eurovisiva a les xarxes socials. Risto Mejide en va ser un i va aconseguir fer-se viral en poc temps gràcies als comentaris que els espectadors espanyols no van dubtar a aplaudir.

Un tercer lloc que va disgustar Risto Mejide

Per a Risto Mejide, Chanel va oferir, en companyia dels seus ballarins, un gran espectacle al concurs europeu. La candidata espanyola va apujar l'ànim i la temperatura a tots els assistents amb el tema musical. De fet, va aconseguir posar-se a la primera posició a la taula de punts dels 25 països participants.

Chanel Terrero amb el trofeu del Benidorm Fest
Chanel Terrero ha hagut de conformar-se amb el Beniform Fest | Europa Press

Finalment, no va poder sortir victoriosa i aconseguir el primer lloc, però va quedar-se en una tercera posició excel·lent. Això no passava des de fa anys, així que Chanel es va donar per satisfeta. I és que la realitat és que l'artista va ser la millor puntuada de tot el segle XXI, quedant fins i tot davant de David Civera que va quedar en sisè lloc.

Per davant, la representant espanyola només tenia la Gran Bretanya i Ucraïna, la flamant guanyadora d'aquest darrer festival d'Eurovisió.

▶️ El sorprendente motivo por el que Piqué y Shakira aún no se han casado

Els usuaris de les xarxes socials, decebuts i indignats

Ràpidament, les xarxes socials es van omplir de comentaris de decepció i indignació. Eren molts els que consideraven l'artista la clara favorita per aconseguir el primer lloc. Entre ells hi havia precisament Risto Mejide, que es va quedar totalment decebut amb el Festival d'aquest any.

Per a Risto Mejide, l'actuació de Chanel va ser impressionant. La seva qualitat vocal i la seva capacitat de ball el van deixar bocabadat.

Primer pla de Risto Mejide, presentador de Todo es mentira
Risto Mejide es va quedar sense paraules amb el resultat del festival de música | Mediaset

«Us dic una cosa, això de Chanel Terrero ha estat el millor que he vist a Eurovisió en molt de temps. No entre els nostres representants. Entre TOTES les actuacions de TOTS els països», escrivia Risto Mejide a Twitter després de l'actuació de l'espanyola.

Pràcticament, tota Espanya va estar d'acord amb el presentador de Cuatro.«Si Chanel no guanya aquesta nit, us juro que passo ja d'Eurovisió», exposava poc després Risto Mejide.

Desafortunadament, els pitjors presagis de Risto Mejide es van complir i Espanya es va haver de conformar amb el tercer lloc Després de finalitzar les votacions, el publicista dictava: «Me'n vaig a dormir. Adeu per sempre a Eurovisió». Aquest comentari va rebre al seu moment més de 800 retuits, 7000 likes i 300 respostes.

«Fa anys que ho veig. Barrejar política amb espectacle musical em sembla horrible», li responia un usuari de Twitter «No és just. La cançó d'Ucraïna no ha sigut millor que la nostra», va escriure un altre internauta decebut.

És clar que per al presentador televisiu i molts altres usuaris de Twitter, la barreja de política en aquest festival musical s'havia deixat notar massa. I és que casualment va guanyar Ucraïna, país que viu immers en una guerra amb Rússia.