La 'cagada' d'Isaac que es carrega la foguera final de Marina a 'La isla'

El concursant no respecta les normes del programa i publica un vídeo a Instagram on apareix amb Marina en un llit

Isaac Torres més conegut com el Lobo en una imatge promocional de La Isla de las Tentaciones
Isaac de 'La isla de las tentaciones' torna a fer-la grossa a les xarxes socials | MEDIASET


'La isla de las tentaciones' està en el punt de mira després de la notícia sobre l'abús sexual de Carlos Algora. Els concursants del programa estan sent acusats de no saber gestionar correctament la fama, i estan deixant molt malament a Telecinco. És més, Carlos Algora no ha estat l'únic que l'ha fet grossa aquests dies. 

Isaac Torres i Marina podrien estar junts

Abans d'iniciar la seva aventura en el programa, els concursants estan obligats a signar un contracte de confidencialitat per tal de respectar els temps d'emissió i, per tant, no publicar continguts a les xarxes socials que puguin comprometre la línia de temps del programa. Així doncs, si sorgeixen noves relacions o reconciliacions, els concursants no poden fer-ho públic fins que finalitzi l'emissió del programa.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, hi ha molts concursants que no ho compleixen; Isaac Torres, més conegut com 'El Lobo', ha publicat un vídeo al seu compte d'Instagram que es carrega la foguera final de Marina a 'La islas de las tentaciones'.

Isaac, que dins del programa manté una relació amb Marina, ha publicat un vídeo en què apareix compartint carícies amb la seva parella. Així doncs, el vídeo es carrega el factor sorpresa del final del programa i, per descomptat, Telecinco podria actuar al respecte.  

Ara bé, és cert que aquest vídeo no evidencia que mantinguin una relació sentimental i potser només es tracta d'una amistat, però la publicació ha fet saltar totes les alarmes i els seguidors han intuït que entre Marina i Jesús ja no queda res. El programa trenca relacions, però també en crea de noves. 

No és el primer vídeo que posa a la parella en el punt de mira

Recordem que abans que comencés l'actual edició del programa, es va filtrar un vídeo amb contingut sexual dels concursants. De fet, apareixien mantenint relacions en una de les habitacions de la vila on es grava el programa, i és per això que l'equip de 'La isla' ha estat l'únic sospitós de la filtració. 

La cadena i la productora van fer públic un comunicat per demanar perdó i assegurar que havien obert una investigació interna per esbrinar qui havia estat el responsable. Per altra banda, Marina va manifestar que prendria les mesures necessàries contra les persones que van participar en la filtració del vídeo. Ara bé, actualment encara es desconeix qui va ser el responsable. 


Comentaris

envia el comentari