YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

ÚLTIMA HORA

👉 Catalunya injectarà el vaccí d'AstraZeneca a gent d'entre 60 i 65 anys aquesta setmana

Una batussa a 'La Casa Fuerte' acaba de la pitjor manera: «No tornes a trepitjar Telecinco»

Segons va explicar Pilar Yuste sobre Labrador, en sortir de 'Gandia Shore' tan sols volia «fer 'bolos', ficar-se cremes i estar fantàstic»

Pagès a la foto promocional de 'La casa forta'
Labrador ha sortit expulsat de 'La Casa Fuerte' | Telecinco

'La Casa Fuerte' és el reality de moda de l'estiu a Telecinco. Entre els seus concursants hi ha personatges de l'entreteniment molt populars, com Labrador o Yola Berrocal, i el programa ha gaudit de bones audiències. Però a més, el programa ha suposat un abans i un després, i durant l'última gala a plató es va escoltar la següent frase: «No tornes a trepitjar Telecinco».

Tot va començar quan Labrador i Macarena, la parella de Rafa Mora, van ser expulsats per l'audiència del programa. De fet, després de saber-se la mala relació existent entre Labrador i Rafa Mora, la trobada entre tots dos —ja que els dos valencians s'anaven a trobar al plató—, s'esperava i molt.

Però l'enfrontament de la nit no el van tenir Labrador i Rafa Mora. El col·laborador de 'Sálvame' no va voler entrar en disputes amb Labrador, però el programa tenia un as amagat a la màniga: Pilar Yuste, l'exrepresentant de Labrador. Yuste ja havia avisat que la cosa «estava calenteta».

Segons va explicar Pilar Yuste sobre Labrador, en sortir del primer programa que va fer —Gandia Shore— tan sols volia «fer 'bolos', ficar-se cremes i estar fantàstic». Davant aquesta actitud, Pilar va decidir deixar de representar-lo, ja que des del seu punt de vista no tindria futur en el món televisiu.

Així, en arribar Labrador a plató el van informar que Yuste havia abandonat el programa just en aquell moment, i el valencià va deixar entreveure que va ser ell qui va deixar de col·laborar amb Yuste per compte propi. De fet, va arribar a insinuar que va deixar de comptar amb els serveis de Yuste perquè Pilar li havia robat diners que no li pertanyien. A més, també va afegir que Yuste volia alguna cosa més amb ell i la va deixar en bastant mal lloc.

«La vaig haver de deixar per unes mogudes que vaig tenir amb ella... Li agradaven molt els euros», manifestava Labrador. En aquest moment va aparèixer en escena Pilar Yuste, amb la qual va tenir una picabaralla en ple directe.

«Si has estat capaç de dir això, vull que m'ho diguis aquí a la cara. Tu ets capaç de demostrar això?», li va dir Pilar, indignada. Labrador contestava amb una pregunta: «Pot ser denunciable si ho dic públic? Jo li he dit a Jorge en privat. Per què deixem tu i jo de treballar junts?».

Yuste es defensava dient que: «Perquè vas marxar amb una altra persona. Què jo t'he agafat a tu diners? Ves i fes-te una altra cara, que demà i en una setmana ho sabràs. Tu pots dir el que et doni la gana. Camina, arregla't la cara de 'Don Limpio' que tens perquè és l'únic que ha fet en el concurs. Em fas una mandra... Per què no has fet un millor concurs? Has fet una pena de concurs i li has fet la vida impossible a Macarena. Si jo veig que has dit això a la televisió ho hauràs de demostrar».

«No tornaràs a trepitjar Telecinco»

En aquest moment, Labrador arremetia dient el següent: «Que et digui ella com em venia, que no havia de cridar ni a les sales, li calava foc el telèfon quan vaig sortir de 'Gandia Shore', quan vaig marxar la vaig fer fotre molt».

Després d'això, tots dos s'embrancaven en una discussió en la qual Labrador deixava entreveure el «caràcter de merda» que té Yuste. Quelcom a què la representant contestava: «Merda? L'única merda que hi ha aquí ets tu, 'xulo' de merda».

Davant d'això, el valencià no deixava passar l'oportunitat de tirar més llenya al foc: «No parlaré de merda que tots els que són aquí saben que et fa olor l'alè a tres metres». «Però a veure, xaval, tu no m'insultaràs mai més en la teva vida imbècil, ets el pitjor, no tornaràs a trepitjar Telecinco com jo em dic Pilar Yuste», li va dir molt enfadada Pilar al jove. I per finalitzar, Labrador deia irònic: «Estic tremolant».


Comentaris

envia el comentari