Camilín farta als veïns amb les seves 'festes' de matinada: el que amaguen realment

Lourdes Ornelas ha revelat a 'Viva la vida' la veritat de les festes del seu fill

Camilín, fill de Camilo Sexto
Camilín farta als veïns amb les seves 'festes' de matinada: el que amaguen realment | cedida

El fill de Camilo Sesto, Camilín, no ha deixat de ser notícia des que va morir el seu pare. Encara que al principi el seu nom apareixia a la premsa per l'herència que va rebre, tan sols unes setmanes més tard es va convertir en protagonista pel seu comportament i els seus mals hàbits.

Camilo Blanes Ornelas resideix a Torrelodones, Madrid, a la casa on vivia el cantant. Allà ha organitzat algunes festes que, encara que no han estat multitudinàries, li han ocasionat problemes amb els seus veïns i han provocat que la gent torni a criticar la seva conducta.

De fet, fa tan sols uns dies que les autoritats es van presentar al seu domicili. «Es va queixar un veí que tenia la música una mica alta», va explicar la seva mare, Lourdes Ornelas, a 'Viva la vida'. Es diu que Camilín  estava amb la seva parella, María, i que l'únic que van demanar va ser que «s'abaixés el volum».

La benedicció de María

Des que va morir Camilo Sesto el setembre de 2019, Camilín intenta fugir del dolor a través de la música. Segons ha explicat 'Jaleos', el fill del cantant posa les cançons del seu pare i algunes vegades «no controla els decibels».

Ara bé, no fa festes multitudinàries, sinó que l'única persona que l'acompanya és la seva parella, María. No viuen junts, però estan molt units i es preocupen l'un per l'altre. El cercle proper de Camilín considera que l'arribada d'aquesta dona és una benedicció, perquè la vida del fill de Camilo Sesto és molt més tranquil·la des que està ella.

Camilín ha deixat de banda el somni de ser cantant

La mort del seu pare ha provocat que un núvol gris s'instal·li sobre ell i que desviï el seu camí. S'ha allunyat de gairebé tothom i fins i tot ha deixat de banda la música, que era una de les seves grans passions. «La mort del seu pare l'ha afectat molt... no vol ni cantar», va explicar la seva mare. «Jo li he dit: ja no ho facis per diners, fes-ho per sentir-te realitzat, ho fas molt bé».

Així ho demostra en les seves xarxes socials, on no deixa de compartir imatges i records de Camilo Sesto. «Només volia passar per aquí per felicitar el pare i cantant número u de tots els temps, i agrair a tots l'afecte i atenció que m'heu mostrat sempre. Per molts anys pare... un any no és res. Tu seguiràs sempre aquí. Tu seguiràs sempre en mi», va escriure el passat mes de setembre amb motiu de l'aniversari del cantant.

 

Lourdes Ornelas explica les addiccions del seu fill

Per a la seva mare i per a totes les persones properes a Camilín, veure'l així no està sent gens fàcil i fins i tot la seva mare ha arribat a fer referència de possibles addiccions, que anteriorment ja li han jugat males passades.

«Jo estic pendent d'ell, però a Mèxic les coses són diferents i li puc coartar les coses que fa, aquí no puc estar darrere d'ell amb un bat de beisbol», va assenyalar Lourdes Ornelas a 'Sálvame' fa uns mesos. «No és tan fàcil incapacitar-lo».

«Sempre em diu que no tornarà a passar, i jo li dic que es vegi en els vídeos perquè s'adoni. Fa molt de temps que lluitem amb això, però el cap no em dona per a més».


Comentaris

envia el comentari