TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Les campanades de TV3 ja tenen els seus presentadors

Els encarregats d'acomiadar aquest 2017 seran la Ruth Jiménez i en Quim Masferrer

 

Amb el desembre que ja és aquí, totes les cadenes de televisió estan ultimant els detalls per les campanades de cap d'any. Moltes famílies sintonitzen les seves pantalles, als seus presentadors preferits de les televisions espanyoles per inaugurar un 2018 que està ple d’incertesa, però a l’hora molta emoció. Encara no s’ha confirmat qui presentarà aquesta nit tan màgica a TV3, tot indica que serà Ruth jiménez i Quim Masferrer els encarregats. 

La molletana Ruth Jiménez presenta 'Tarda Oberta' | Cedida

 

A falta de la confirmació oficial, a ’Versió RAC1’, ha avançat que els afortunats seran Ruth Jiménez i Quim Masferrer. Segons publica ‘En Blau’, la presentadora de ‘Tarda Oberta’, seria la cara escollida, encara que en un primer moment es va pensar que el seu company de programa, Vador Llado, l'ajudaria a donar la benvinguda l'any 2018. Contra tots els pronòstics, serà el ‘Foraster’ qui l'acompanyarà en aquesta última nit.

 

Imatge de Quim Masferrer | Catalunya Diari

 

 

TV3 no ha confirmat els noms 

Encara falta esperar que la televisió pública es pronunciï. De moment, el que sí que podem dir és que enguany hi ha molta expectació per al show dels presentadors. Que hauran de millorar la presentació de l'any passat, molts usuaris van fer visible el seu rebuig als presentadors de les campanades del 2017, protagonistes de ‘Merlí’, per la falta d’experiència que deixaven veure. 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris