YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El campió d’Espanya de força es lesiona en la seva actuació al programa de televisió ‘Got Talent’

Roberto Rodríguez es va lesionar en directe durant la seva actuació per «un error tècnic»

Imatge de Roberto Rodríguez després de lesionar-se al programa 'Got Talent'
Imatge de Roberto Rodríguez després de lesionar-se al programa 'Got Talent' | Got Talent

Roberto Rodríguez, campió d’Espanya de força, va haver de ser atès per l'UVI mòbil dels estudis de Telecinco, després que durant la seva actuació al programa de televisió ‘Got Talent’es produís «una errada tècnica».

L’actuació del jove consistia a lligar-se les mans i els peus a 4 quads diferents que, en direcció oposada, accelerarien dos per una banda i dos per l’altra. Tot i que la prova que va intentar Rodríguez hagués suposat batre un Rècord Guinness, el presentador del programa, Santi Millán, ja va advertir al públic i a l’audiència de la perillositat que comportava.

Abans de la seva actuació, el campió de força espanyol explicava el que anava a presentar davant de tothom: «M’estiraré sobre els quatre quads. Dos acceleraran i en direcció contrària els altres dos, i jo amb les mans els aturo. Em lligo els turmells, i el temps que suporti».

En el mateix moment, Santi Millán advertia del perill de la prova: «La primera vegada que va fer això, Roberto es va passar una setmana sense poder moure’s. És a dir, que aquest número ho ha creat per aquest programa. Esperem que no passi res. Tenim una UVI mòbil, però esperem que no l’hàgim d’utilitzar».

En aquesta prova, Roberto havia de suportar una força de 250 quilograms per cada quad. I per aquest motiu, el de Vigo es mullava els braços, amb l’ajuda de la seva dona,  per evitar les possibles cremades amb les cordes que es lligava a les extremitats del seu cos. Durant els moments de tensió previs a la prova, Millán seguia advertint del perill de la mateixa: «M’ha explicat que no les té totes amb si mateix».

Una prova accidentada

Rodríguez volia frenar els quatre quads amb les seves extremitats lligades amb cordes
Rodríguez volia frenar els quatre quads amb les seves extremitats lligades amb cordes | Got Talent

 

Un cop iniciada la prova, quan els quads ja havien iniciat la seva acceleració, a Roberto se li va treure una corda i va caure a terra. En aquell moment la seva parella es va apropar ràpidament i es van mirar amb cara de preocupació, conscients que alguna cosa havia fallat, mentre ell es queixava d’un fort dolor en una de les seves espatlles.

Seguidament, Paz Padilla i Santi Millán també es van interessar pel concursant, mentre els serveis d’emergències del programa van auxiliar al ferit. I, després d’uns moments de tensió, el campió de força espanyol es va reincorporar i va ser retirat de la zona per poder ser atès pels metges.

Durant aquests moments de tensió en els quals el públic es va quedar mut, Millán intentava tranquil·litzar a la gent i desitjava que no fos res greu: «Això demostra que el que estava fent Roberto no era fàcil. Esperem que tot quedi en un ensurt». Mentrestant, el pare del concursant expressava la seva opinió: «Mai havia passat, mai havia tingut aquest imprevist. És un error mecànic, un error de la tracció».

Roberto es va haver de retirar del concurs

Per la seva banda, els membres del jurat també deien la seva. Paz Padilla advertia del diagnòstic de Roberto: «Han dit que no hi ha ruptura». I Risto Mejide, més crític, va dir: «Jo crec que hi ha números que no hauríem de permetre. Aquest nivell de posar-se al límit no ho hauríem de consentir. Ho dic com a crítica constructiva. A mi em costa molt veure la gent posar-se així al límit per aconseguir un premi. Hi ha altres maneres de demostrar el talent».

Per últim i per tranquil·litat de tothom, tot i que Roberto es va haver de retirar de la prova i del concurs, no es van haver de lamentar mals majors i els metges van explicar l’estat de salut de Roberto: «Sembla que ha tingut una distensió. No hi ha trencament. Ha de fer repòs».


Comentaris

envia el comentari