Campos, Pantoja y Flores

Campos, Flores i Pantoja: les tres famílies que ha destruït Telecinco

Telecinco hauria destrossat diverses de les sagues familiars més importants

Les famílies Campos, Flores i Pantoja, tres de les sagues més importants del nostre país, trontollen a passos de gegant. Sembla que totes tenen conflictes que difícilment es podran resoldre aviat.

En gran part, Telecinco ha estat el responsable directe de provocar aquests enfrontaments per convertir-los en un espectacle.

La infidelitat que acaba amb la felicitat d'Antonio David i Olga Moreno

Els primers més afectats serien els Flores, després de la suposada separació d'Olga Moreno i Antonio David Flores. Sembla que haurien posat fi al seu matrimoni després de més de 20 anys junts. Tot plegat, a causa d'una suposada infidelitat per part de l'exguardia civil amb una coneguda reportera de Telecinco, Marta Riesco.

Així, malgrat que Antonio David i Olga havien intentat presumir d'una relació capaç de superar qualsevol sotrac, inclòs l'huracà Carrasco, les aparences enganyen.

Marta Riesco i Antonio David
Marta Riesco hauria traït Antonio David | LA NOTÍCIA DIGITAL
 

«Ni confirmen ni desmenteixen, però hi ha una persona que no es mulla en aquests temes i que va afirmar el dimecres que això de la separació era cert», destacaven.

Tot indica que el matrimoni fa molt de temps que està ferit, començant per les sonades infidelitats que hauria perdonat la dissenyadora. Una cosa que ja posava de manifest Rociíto en la seva docusèrie, on explicava que havia enxampat el seu ex mentre l'enganyava amb una cambrera estant embarassada del seu segon fill.

Si bé Carrasco deixava per terra la imatge de Flores, aquest nou escàndol promet acabar d'enfonsar-lo. Cosa que han aprofitat molt bé programes com 'Sálvame', que segueixen embolicats en plena guerra judicial amb qui era que fos el seu col·laborador.

Kiko Rivera i els seus fronts oberts

Al seu torn, els Pantoja continuen generant polèmica després que Kiko Rivera s'hagi reconciliat amb la mare quan feia mesos que estaven enfrontats. Un canvi de mentalitat dràstic que molta gent no acaba d'entendre.

Després que el cantant hagi dit de tot a la tonadillera, la mort de la seva àvia, la senyora Ana, ha aconseguit que mare i fill tornin a avenir-se. S'hi afegeix la seva suposada crisi amb Irene Rosales i una recaiguda en les addiccions contra les quals segueix lluitant.

Muntatge amb les cares de Kiko Rivera i Isa Pantoja
Isa Pantoja ha parlat més clar que mai sobre el seu germà | La Notícia Digital

A més, Kiko també ha donat l'esquena a Telecinco, la cadena que l'ha alimentat durant molts mesos. Sembla que ja no tolera que els reporters facin guàrdia fora de casa seva per controlar tot el que fa.

Els familiars del fill d'Isabel Pantoja estan molt preocupats, sobretot la seva germana. «No estic preocupada pel que expliqui, sinó per la seva salut, com està i com el pot afectar», assenyalava Chabelita durant el pas pel 'Deluxe'.

«No l'afectarà de la mateixa manera si està bé o com està ara. No podem dir-li què ha de fer, si no va on ha d'anar, és perquè ell no vol», remarcava.

«Penso que, si té problemes, hauria d'anar a un professional. No dic que en tingui, només que la informació que ha donat Patiño a mi també me l'han donat».

Les Campos podrien deixar de parlar-se

Quant a les Campos, tot i que semblaven un dels clans més sòlids del panorama mediàtic, tot podria anar-se'n a norris abans del que s'esperava. Així ho advertia Kiko Matamoros a 'Sálvame', on assegurava que faria «tremolar els fonaments d'una casa, la del clan Campos».

Carmen Borrego i Terelu Campos assegudes a plató
Carmen Borrego i Terelu Campos parlen de la mort del seu pare i revelen els sentiments | Mediaset
 

«Si parlo, la família no torna a dirigir-se la paraula», insistia. Tot i que Carmen Borrego es mostrava d'allò més tranquil·la i sense por del que pogués explicar el seu company.

La relació entre Carmen i la seva germana Terelu fa temps que és freda, sobretot després que Borrego s'hagi enfrontat amb la seva neboda, Alejandra Rubio.

Les doloroses paraules que pronunciava contra la jove feien molt mal a la seva mare, que es cansava d'intermediar entre totes dues.