Les Campos espantades per una notícia que podria separar-les

Diego Arrabal té la informació que podria trencar a la família

María Teresa Campos, Alejandra Rubio, Terelu i Carmen Borrego en l'aniversari de la matriarca
La família Campos, molt a prop de trencar-se | CatalunyaDiari

El clan de les Campos segueix triomfant generació rere generació. Tot i l'èxit que tenen totes allà on vagin, sembla que la que ara està més de moda, després d'aparèixer en diversos platós de Telecinco, és Alejandra Rubio.

La filla de Terelu Campos ha trobat lloc a 'Viva la vida', on comparteix plató amb la seva tieta Carmen Borrego, amb qui ha protagonitzat alguns desacords en directe. Totes dues han discutit en més d'una ocasió durant el programa, i molts no han dubtat en assegurar que, malgrat ser família, tieta i neboda es porten força malament.

Lluny d'especulacions, la tensió entre les dues es va fer evident quan la jove li va retreure que no defensés la seva mare, Terelu Campos, quan va ser entrevistada a 'Sábado Deluxe'. La família ha intentat restar importància a aquestes discussions afirmant que aquests enfrontaments són tonteries, res seriós. No obstant això, s'acaba de filtrar que Carmen Borrego ha pres una inesperada decisió que afecta de ple a la seva neboda.

Terelu Campos va observar a 'Viva la vida' un recull dels petits enfrontaments que havien protagonitzat la seva filla i la seva germana al plató. Després de veure tots els vídeos, la filla de Maria Teresa Campos va assegurar que Alejandra Rubio i Carmen Borrego es porten molt bé, tant que havien menjat juntes recentment.

Carmen Borrego no vol coincidir amb la seva neboda

Tot feia indicar que tenia raó, fins que el col·laborador Diego Arrabal va donar la notícia que ara ha descol·locat a la família Campos. El polèmic tertulià va manifestar que Borrego havia pres una dràstica decisió que afectaria, i molt, a Alejandra Rubio, desencadenant un autèntic enrenou al plató de 'Viva la vida'.

Borrego hauria demanat a la direcció del programa que li canviessin el dia, a ella o la seva neboda, per no tornar a coincidir al plató, afirma el col·laborador Diego Arrabal. Una acusació que, de ser certa, pot provocar un cisma històric en la família Campos, i és que no només s'acabaria la relació entre Alejandra i la seva tieta, sinó que Terelu Campos es podria arribar a enfadar molt amb la seva germana.

La notícia bomba sobre les Campos

«Tinc una notícia sobre Carmen que em faria pena que la protagonitzés qualsevol company meu», continuava dient Arrabal. De moment el col·laborador del programa no ha dit res més sobre aquesta notícia, l'únic que ha volgut transmetre és que Carmen Borrego  no vol coincidir al plató amb la seva neboda Alejandra Rubio.

Després de fer trontollar el plató i el clan Campos, Arrabal va deixar anar aquesta segona bomba, però no va explicar de què es tractava. Aquesta tensió va obligar al col·laborador a abandonar el plató, ja que preferia no explicar res més pel bé de la família Campos.


Comentaris

envia el comentari