Les Campos protagonitzaran la nova pel·lícula de Santiago Segura

Les periodistes es representaran a elles mateixes

Imatge de Terelu i María Teresa Campos i Carmen Borrego
Algunes d'elles ja han participat en col·laboracions en sèries molt famoses | Twitter (@golestvcom)

Les Campos ja no tenen por i s'atreveixen amb tot. Si bé és cert que la televisió és el seu mitjà habitual, les televisives s'han proposat experimentar en tots els àmbits possibles i es plantegen projectes que van més enllà de la televisió. 

Encara que Terelu Campos ja hagi protagonitzat alguns gags en algunes sèries, la seva mare i la seva germana Carmen Borrego debutaran en el món de la interpretació amb una pel·lícula que estarà protagonitzada per elles mateixes. 

Segons ha informat en exclusiva Laura Fa, les Campos estarien tancant el seu fitxatge per la nova pel·lícula de Santiago Segura, en la qual s'interpretarien a elles mateixes en situacions molt dispars, acostumats a l'estil típic de Segura en totes les edicions de 'Torrente'. 

De moment, no es coneixen molts més detalls ni tampoc les reaccions de les interessades, però tot apunta al fet que això seria una mesura d'urgència de les Campos per poder omplir forats a l'espera que els sorgeixin més projectes a la televisió i que, segons sembla, s'estan endarrerint més del que estava previst. 

Cal recordar que María Teresa Campos va acceptar ja fa unes setmanes la proposta de 'los Javis' per a fer dues col·laboracions a les seves sèries més famoses. D'una banda, la presentadora s'interpretarà a ella mateixa en un dels capítols de 'Veneno', la sèrie que narra la vida de Cristina la Veneno. 

D'altra banda, i per petició de la periodista, també sortirà en una de les noves entregues de 'Paquita Salas', interpretant algun paper relacionat amb la seva filla Terelu Campos, la qual ja va interpretar en temporades anteriors a Bárbara Valiente, una important empresària del món de la moda. 

Les Campos en peu de guerra

Encara que el clan vulgui mostrar sempre una imatge d'unitat, no sempre ho aconsegueixen. Com ja és conegut, Terelu Campos, la seva filla Alejandra Rubio i la tieta d'aquesta, Carmen Borrego, participen cada cap de setmana al programa 'Viva la vida', i no seria la primera vegada que sortís a la llum pública discussions entre elles per escollir el millor dia del cap de setmana a l'espai de Telecinco, una guerra que recauria sobre elles mateixes i que res tindria a veure amb la voluntat de la direcció del format. 

Veurem si la nova temporada televisiva porta nous projectes per a totes elles, amb la vista posada sobretot amb la tornada de María Teresa als platós com a presentadors i, per què no, sent dirigida per la seva filla Carmen i acompanyada de Terelu, la qual també estaria buscant noves feines fora de les fronteres de Mediaset.


Comentaris

envia el comentari