TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

'Las Campos' li prenen l'espai televisiu a Bertín Osborne aquest dimecres 27 de desembre

Bertín Osborne i 'Mi casa es la tuya' han patit un canvi
Las Campos durante su programa | Telecinco

 

Ja arriba una nova entrega de María Teresa Campos amb les seves filles, aquest cop, les tres viuran una autèntica aventura americana a la 'Gran Manzana', Nova York (Estats Units). En aquest sentit, el clan Camps s'enfrontarà a les seves pitjors fòbies. Les tres tornessin el proper 27 de desembre durant la nit de dimecres, substituint a Bertín Osborne, segons informa 'Telecinco'.

 

D'aquesta manera, les tres -Maria Teresa, Carmen i Terelu- combatran les seves pors: Mª Teresa de la seva por a les multituds, Carmen al pànic que li provoquen els viatges transoceànics i Terelu a la seva paüra a les altures.

 

Les Campos reunides | Cedida

 

 

El dia anterior a l'estrena, el dimarts 26 de desembre, Telecinco oferirà 'Tengo una pregunta para las Campos', un especial on les tres protagonistes comentessin les principals claus de la nova temporada al costat d'un grup de periodistes a la casa de Maria Teresa.

 

Tornen amb més força 

D'aquesta manera, tornen amb més força que mai. Entre algunes de les escenes desvetllades d'aquesta nova temporada, destaca la polèmica imatge de la matriarca del clan familiar vestida com Audrey Hepburn a 'Desayuno con diamantes' davant de la botiga Tiffany & Co -que va ser molt comentada per Carmen Lomana-. Les tres Campos volen mantenir l'essència del programa, però sense perdre cap oportunitat per portar el format fins als límits.

María Teresa Campos imitant a Audrey Hepburn a 'Desayuno con diamantes' | Cedida

 

Bertín es queda amb la nit del 25 de desembre

Tot i que encara es desconeix com serà la graella de Telecinco per al 2018, el que si es pot dir és que de moment, Bertín Osborne i el seu 'Mi casa es la tuya' salta aquesta setmana a la nit de dilluns, justament el dia de Nadal , mentre que el retorn de 'Las Campos' li pren el prime time de dimecres durant l'última setmana del 2017.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris