Gran èxit de la primera cançó en català d''OT'

La interpretació d''Una lluna a l'aigua' de Txarango ha fet favorit el concursant de Terrassa, Miki

La gala d’’Operación Triunfo’ de la passada nit va fer història després que s’interpretés la primera cançó en català. El concursant de Terrassa, Miki, pujava a l’escenari disposat a donar-ho tot amb la cançó de Txarango, ‘Una lluna a l’aigua’ i va ser un dels grans triomfadors de la nit, convertint-se en el favorit del públic.  

Era una aposta arriscada la que havia fet el programa incloent la seva primera cançó en català, però finalment l'acollida entre els seguidors del programa va ser la millor possible. Des de les primeres notes de la cançó, el públic del plató, que es troba casualment a Terrassa, va connectar amb el cantant egarenc que va saber transmetre l'energia i les ganes de ballar que genera la cançó del grup català. 

Miki es converteix en el favorit del públic 

L'actuació de Miki va rebre el seu desitjat premi en els minuts finals del programa. La seva interpretació plena d'alegria i força, però amb una molt bona afinació vocal el va catapultar com a favorit de l'audiència, imposant-se a Famous i Alba Reche que completaven la terna de candidats. 

La polèmica generada al llarg de la setmana per l'elecció d'una cançó en català, no va desanimar al cantant terrassenc que va ser sens dubte el gran triomfador d'una gala que va ser molt seguida a tota Catalunya.  288.000 persones van veure cantar per primer cop en català a 'OT', aconseguint un respectable 'share' d'un 16%. 

  

Miki, molt criticat a les xarxes, per cantar una cançó en català a 'OT'
Miki, molt criticat a les xarxes, per cantar una cançó en català a 'OT' | CatalunyaDiari.cat

Un premi al seu esforç setmanal

I és que Miki es va mostrar encantat amb aquesta cançó des del primer dia que va saber que li tocava. En el moment de la designació dels temes exclamava: «Fantàstic, sí. Moltes gràcies!. ‘Txarango’, cony». Gràcies a una setmana de molt treball i molts assajos, i també als ànims dels mateixos Txarango, va fer una actuació gairebé perfecta que va fer que creués en primer lloc la passarel·la. 


Comentaris

envia el comentari