La cantant Rebeca sobre la paternitat de Jesús Hermida: «Per a mi, el meu pare és José María Pous i ja està»

La mare de l'artista, Franciska, ha revelat recentment que el reconegut periodista Jesús Hermida és el pare biològic de la seva filla Rebeca.

Rebeca Pous y Jesús Hermida en una imagen de archivo
Rebeca Pous i Jesús Hermida en una imatge d'arxiu | Cedida

 

Receba Pous es troba a l'ull de l'huracà mediàtic només unes hores després de l'exclusiva i sorprenent entrevista que va concedir la seva mare, la veterana cantant Franciska. La vídua del pintor José María Pous va sorprendre tota Espanya afirmant que la seva filla Rebeca era filla del reconegut periodista mort el 2015 Jesús Hermida. Va confessar que va tenir un romanç amb el periodista i d'aquesta relació va néixer Rebeca.

No obstant això, Franciska ha preferit mantenir en el més absolut anonimat la paternitat d'Hermida per les conseqüències personals i mediàtiques que podia esdevenir. Va assegurar que no l'hi va dir a ningú perquè no volia fer mal al periodista, però sobretot al seu marit i la seva filla.

Rebeca és la filla biològica del periodista Jesús Hermida

Rebeca va saber fa relativament poc que el seu pare biològic era Jesús Hermida, una confessió que li va fer mal, tot i conèixer tots els detalls. Rebeca ha concedit unes declaracions al mitjà 'Look' on s'ha mostrat contundent: «Per a mi, el meu pare és José María Pous i ja està», descartant per complet l'opció de portar el cognom Hermida.

«Jo això ja ho havia parlat amb la meva mare perquè a més no és la primera vegada que es fa públic. La meva mare ja ho havia explicat en un programa de televisió i ja conec totes aquestes anècdotes», també ha assegurat Rebeca al citat mitjà. Ara que s'ha fet oficial la paternitat de Jesús Hermida, la cantant considera que aquest fet no canvia absolutament res de la seva vida.

La cantant segueix veient a Pous com el seu pare

En aquest sentit, Rebeca porta el cognom del marit de la seva mare, Pous, a qui sempre ha considerat el seu pare. Ell ha estat el seu mentor tot i no ser el pare biològic. A més, sempre l'ha cuidat i donat suport, ja que mantenien una relació molt estreta. Tot i saber-se que el seu veritable pare és Hermida, Rebeca no pensa canviar d'opinió.

D'altra banda, la cantant ha volgut aclarir que encara que la seva mare Franciska hagi esperat tot aquest temps per revelar el seu secret més gran, té «una nova cançó que anava a presentar aquests dies i ara semblarà que m'estic aprofitant de la situació. I no, no és cert», ha volgut tancar Rebeca davant l'enrenou generat.


Comentaris

envia el comentari