YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El canvi físic de Jordi Sánchez després d'abandonar l'hospital

L'actor català publica una fotografia al seu compte d'Instagram per confirmar que ja ha superat la Covid-19 després de quatre setmanes a l'UCI

L'actor Jordi Sánchez mira a càmera aguantant un cartell
Jordi Sánchez ha superat la Covid-19 | Instagram


Jordi Sánchez ha superat la Covid-19 després d'haver estat quatre setmanes a l'UCI. El veterà actor, conegut pel seu paper de Recio a 'La que se avecina', ja es troba a casa recuperant-se. A més, l'actor català ha volgut enviar un missatge d'agraïment a tots els seus seguidors d'Instagram.

En primer lloc, Sánchez ha agraït la paciència del personal sanitari que ha cuidat d'ell durant totes aquestes setmanes, sense deixar de banda als seus companys de televisió i a tots els fans que han estat enviant-li missatges de suport. 

Jordi Sánchez agraeix l'afecte de la gent

«Immensament agraït a l'Hospital Universitari Fundació Jiménez Díaz. Gràcies pel seu talent, les seves cures, la seva paciència... Gràcies per treure'm d'aquesta», ha manifestat Jordi Sánchez. «Mai vaig pensar que dormir 24 dies seguits, amb les seves 24 nits, podria ser tan desagradable», ha confessat en el seu compte d'Instagram.

Finalment, l'actor català ha enviat un afectuós missatge a tots aquells que s'han preocupat pel seu estat de salut: «Gràcies per tots aquests missatges que m'han enviat amics i companys, missatges que emocionen i ajuden quan et desperten. I gràcies a totes aquestes persones que, sense conèixer-me de res, m'han fet arribar el seu afecte. Sou un regal immens, benvolguts seguidors. Una gran abraçada per a tots», ha finalitzat.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Quatre setmanes ingressat a l'UCI

Amb tot això, ja fa uns dies que el seu representant va anunciar que l'actor s'estava recuperant: «Estem molt feliços d'anunciar que Jordi ha sortit de l'UCI i es troba fora de perill. Esperem que en breus tingui l'alta mèdica i pugui tornar a casa per recuperar-se amb la seva família», assegurava.

De fet, en aquell moment ja es van agrair els missatges de suport: «En el seu nom i en el de la seva família volem agrair totes les atencions que està rebent per part dels professionals sanitaris i les mostres d'afecte rebudes per part dels seus companys, productors, directors, amics i seguidors, i també el respecte que han mostrat els mitjans de comunicació durant tot aquest temps», afirmava.

Fernando Tejero comparteix una imatge amb Jordi Sánchez

Jordi Sánchez va ser ingressat a l'UCI al febrer amb un quadre sever per Covid-19 i immediatament, molts companys de professió van desitjar-li una ràpida recuperació. Actors i actrius de 'La que se avecina' i altres obres de teatre, han estat pendents del seu estat de salut en tot moment, com és el cas de Nathalie Seseña, que li ha donat suport durant tot aquest procés.

Fernando Tejero ha estat el primer a compartir una imatge després de fer-se pública la notícia sobre l'alta mèdica de Jordi Sánchez: «M'ha fet molt feliç escoltar al meu estimat Jordi Sánchez donant-me la notícia, que després d'aquesta ensopegada ja està recuperat. Gràcies a la vida. T'estimo, amic», ha publicat l'actor en el seu compte d'Instagram.


Comentaris

envia el comentari