Montaje con fotos del actor

No el reconeixeries mai: El canvi de Matías 'Valdano' de 'Los Serrano'

Juan Luppi, irreconeixible després de saltar a la fama a 'Los Serrano' durant la dècada dels 2000

Juan Luppi o Matías Valdano, mític intèrpret de 'Los Serrano', està irreconeixible. L'esperit de la sèrie ha tornat 14 anys després que la famosa ficció de Telecinco acabés amb un somni dolent d'Antonio Resines. Als espectadors no els va agradar aquest final, però una de les produccions més reeixides de la televisió sempre quedarà a la retina dels seus seguidors.

'Los Serrano'va ser, sens dubte, l'èxit rotund de Mediaset a la dècada del 2000. Era una sèrie que mostrava la vida costumista de la família formada per Diego (Antonio Resines) i Lucía (Belén Rueda).

Tots dos es casaven amb fills d'un altre matrimoni i formaven una família nombrosa en què els membres sortirien escaldats moltes vegades. Un producte televisiu que es va guanyar el cor dels espectadors, especialment gràcies al treball dels actors que van formar part de la famosa sèrie.

Els Serrano
La sèrie de 'Los Serrano' va tenir molt d'èxit a principis dels 2000 | Agències

Molts dels personatges que sortien en aquesta sèrie, eren uns nens aleshores. Natalia Sánchez, (Teté), era l'única actriu que ja havia estat abans a Globomedia. Un dels principiants era Juan Luppi, un actor argentí que va ser una de les revelacions amb el seu personatge de Matías Scobich Valdano .

El conegut intèrpret de 'Los Serrano' és net de Federico Luppi

Per a Luppi, net del famós actor argentí i ja mort Federico Luppi, actuar és la seva passió. El seu personatge de 'Valdano'va ser el primer que va fer en una producció espanyola.

El noi arribava des d'Argentina i compartia classe amb Guille, Teté, Boliche i la resta del grup de nens. Era un jove molt sensible i, fins i tot, es va enamorar de Teté a l'inici de la sèrie. El personatge va estar tres temporades i va ser un dels que més va agradar als fans de l'espai de Telecinco.

 

Des d'aleshores, l'actor argentí, que ara té 31 anys, ha continuat treballant sense parar en diferents projectes a Espanya i Amèrica Llatina.

El sorprenent canvi de Matías «Valdano» de 'Los Serrano'

L'argentí intenta cuidar molt la seva vida privada i, més enllà de les seves publicacions a les xarxes socials, se sap poca cosa sobre ell. 

En aquesta ocasió, ha compartit el retrobament amb la seva gran amiga, Natalia Sánchez, que fa pocs dies anunciava el seu retorn amb la família a l'Argentina.

Muntatge amb fotos del personatge
L'actor Juan Luppi, en dues imatges actualment | La Notícia Digital

«Molts anys més tard i des de l'altra banda del mar vaig tenir una trobada amb Natalia, companya de la sèrie espanyola 'Los Serrano'. Van ser anys compartits que ens van marcar tota la vida i ens van ficar en aquest món de l'actuació», afirmava Luppi a través de les seves xarxes.

«Em va alegrar trobar-me amb una bella persona, mare i actriu per comprovar que l'amistat amb ella continua intacta», confessava.

Com no podia ser d'altra manera, la imatge s'ha fet viral amb nombrosos comentaris dels seguidors de la sèrie. Estan emocionats i també sorpresos pel canvi físic que ha experimentat Juan Luppi d'uns anys ençà.

Un altre retrobament entre actors de 'Los Serrano'

En altres ocasions, Natalia Sánchez també ha tingut a bé compartir els seus partits amb un altre dels actors de la sèrie esmentada, per exemple, Víctor Elías. A la sèrie, tots dos estaven enamorats, encara que la seva condició de germans els posava molt difícil la seva meta d'arribar a ser nuvis.

Els dos actors sempre s'han professat un gran afecte. Així es reflecteix a les xarxes socials, on cada cop que es veuen, comparteixen una instantània del moment.

EL VÍDEO DEL DIA: