Concursants durant la primera gala de 'la Isla de las Tentaciones'

Una cara de 'La isla de las Tentaciones' s'engreixa 23 quilos i ensenya el canvi

Es tracta d'Álex Bueno, un dels nois de la primera edició del concurs

El canvi físic en els famosos no sol passar desapercebut per als seus fans, ja que qualsevol variació o retoc, per petit que sigui, ha de passar l'escrutini de les xarxes socials que, en algunes ocasions, treuen el costat més fosc de la societat. Si el canvi físic és notable, les reaccions són encara més brutals i els missatges ofensius es multipliquen per cent, com li ha passat a una cara coneguda de 'La Isla de las Tentaciones'. Aquest seria el cas d'Álex Bueno, exconcursant de la primera edició del programa de Telecinco i exparella de Fiama, amb qui va acudir a República Dominicana per posar a prova la seva relació de cinc mesos.

Álex Bueno i la seva nova vida després de passar per 'La Isla de las Tentaciones'

Després del seu pas pel format, tots dos van començar camins per separat. Mentre l''extronista' va optar per repetir aventura a l'última edició del concurs, on va mantenir un romanç amb Manuel, el jove va centrar-se en la seva carrera com a 'influencer' i creador de contingut altament sexual a 'Only Fans', una coneguda plataforma de pagament on comparteix fotografies exclusives amb els seus subscriptors.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Lògicament vaig dir que no, però m'han arribat a oferir 10.000 euros per acompanyar un sopar. També un noi em va oferir 30.000 euros si em deixava fer una fel·lació per ell», relatava Álex Bueno en un programa especial a 'En el punto de mira', deixant entreveure la dinerada que s'estava embutxacant per posar nu en aquesta plataforma.


No obstant això, aquesta nova etapa de la seva vida després d'abandonar 'La Isla de las Tentaciones' no només ha estat plena de felicitat i grans èxits, sinó també d'alguns moments complicats, com el problema de salut que va tenir el seu pare a causa de la seva condició de diabètic. Així doncs, un cúmul de successos van fer que el jove es replantegés un canvi en la seva vida i va apostar per l'ajuda de professionals per dur a terme la transformació física que estava desitjant des de fa molt de temps.

«Vaig començar desmotivat, en el pitjor estat físic de la meva vida, amb la vida de cap per avall un munt de problemes personals i amb una confiança nul·la en mi mateix… Durant el procés va fer d'entrenador, amic i psicòleg (això últim és el que realment ha aconseguit que aconseguim arribar fins on hem arribat, ja que sense una ment sana no es poden aconseguir grans progressos)», assenyalava en el seu compte d'Instagram per lloar la tasca del professional que va estar al seu costat.

Álex Bueno i el seu brutal canvi físic després de guanyar 23 quilos de pur múscul

En la mateixa publicació, Álex Bueno ha compartit l''abans' i el 'després' de la seva metamorfosi, on podem veure com el jove ha passat de ser un noi més aviat prim a convertir-se en un home musculat, que bé podria fer carrera en el culturisme.

L''extronista' ha guanyat molt volum corporal i, segons ell mateix ha revelat, el seu canvi físic li ha suposat guanyar 23 quilos a causa de l'augment de la massa muscular. Un pes que a ell li ha portat moltes alegries, però que ha estat objecte de crítiques i mofes en xarxes socials: «No ha estat fàcil, lamentablement, la gran majoria de persones en aquesta societat són dolentes i he rebut quantitat d'insults i comentaris que gràcies a Déu poques vegades m'han afectat: 'gros', 't'has menjat l'Álex', 'tens papada', 'quin fàstic de cara se t'ha quedat', 'rebentaràs els pantalons amb aquestes cames'».

Afortunadament, el jove és conscient que les crítiques sempre hi seran i no pensa consentir que els insults li impedeixin continuar amb el seu somni i fer el que realment el fa feliç. «Mai és tard per aconseguir alguna cosa! Sigui un físic, un objectiu en la teva vida, un somni… Perseverança, confiança i encara que moltes vegades et sentis perdut, recorda per què vas començar i segueix lluitant dia rere dia! Hi haurà dies millors i dies pitjors, però l'important és que sempre donis el 100% de tu, confiïs en tu encara que ningú ho faci, i et demostris a tu cada dia que ets capaç de tot. 'Fes el que et faci feliç a tu, no a la resta'», ha tancat en la seva publicació d'Instagram.