L'impactant canvi de 'look' d'una coneguda actriu catalana

Ha volgut deixar enrere «inseguretats i exigències del guió»

Canvi de 'look' de l'actriz catalana Anna Sahun el maig de 2020
L'actriu ha volgut deixar enrere «inseguretats i exigències del guió» | Instagram

El confinament ha obligat a canviar la manera de viure en general, a treure imaginació i creativitat més que mai i a espavilar-se també més que mai a la cuina, per exemple. Però si alguna cosa han trobat a faltar moltes persones ha estat la seva perruqueria. Els canvis de 'look' són necessaris i, potser en èpoques difícils, encara més.

Probablement per això una de les coses que ha marcat la quarantena pel coronavirus ha estat l'allau de canvis d'estil que famosos i no famosos s'han atrevit a fer-se a casa i a mostrar a la xarxa. Ara, però, els estilistes i professionals de l'estètica han reprès la feina i treballen a tota màquina, això sí, seguint sempre les mesures d'higiene i seguretat contra la Covid-19

L'atrevit canvi d'una famosa actriu catalana

Res millor que donar-se un nou aire ara que anem ensumant l'estiu i enfrontem una nova etapa, més lliure. Bé ho sap la coneguda actriu catalana Anna Sahun, que ha tallat en sec amb la seva cabellera.

Famosa per treballar en sèries com 'Porca Misèria' o 'La Riera', clàssics de TV3, l'actriu s'ha volgut desprendre d'«inseguretats» i ha deixat per una vegada enrere les «exigències del guió», aconseguint una impactant i afavoridora nova imatge. Acabem amb l'abans i el després de Sahun, tot corroborant que, a vegades, l'atreviment té recompensa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A punt, com cada any, esperant que sigui l'últim...

A post shared by Anna Sahun (@annasahun) on


Comentaris

envia el comentari