El canvi d'opinió de Belén Esteban posa 'Sálvame' potes enlaire

La col·laboradora se sent decebuda amb Olga Moreno i decideix confiar en el testimoni de Rocío Carrasco

Arran de l'estrena de la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', Belén Esteban ha demanat perdó per haver posat en dubte la figura de Rocío Carrasco i donar suport al testimoni d'Antonio David Flores durant molts anys.


La col·laboradora sempre ha manifestat que sent molt d'afecte per Rocío Flores i Olga Moreno, però ara ha obert els ulls i ha canviat d'opinió. Tanmateix, ha decidit donar-li l'esquena a la concursant de 'Supervivientes 2021'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Estic molt sorpresa»

Olga Moreno és una de les protagonistes de l'episodi número 10 de la sèrie documental de Rocío Carrasco. La dissenyadora ha estat assenyalada per Carrasco com a còmplice en l'estratègia d'Antonio David per treure-li als seus fills i, fins i tot, l'ha acusat de mentir en totes les entrevistes que ha concedit aquests últims anys. 


En el seu pas pel 'reality', Olga Moreno no ha dubtat en pronunciar-se sobre el polèmic documental. El seu club de fans li ha donat l'esquena i ara ha estat Belén Esteban qui ha confessat que està molt sorpresa amb l'actitud de la seva amiga.

«Estic molt sorpresa amb els comentaris d'Olga Moreno a 'Supervivientes'. Pensava que no parlaria», ha manifestat al 'Deluxe'. La col·laboradora sempre ha assegurat que té molt bona amistat amb la dona d'Antonio David, però el testimoni de Rocío li ha fet canviar d'opinió.


«M'he sorprès... He de ser sincera, el que m'explica Olga en directe al 'Deluxe', també m'ho explica abans. Antonio David m'ha mentit en diverses coses, però Olga sempre m'ha explicat això», ha assegurat molt decebuda.

Olga Moreno es queda sola

La concursant de 'Supervivientes 2021' es queda sense un dels seus majors suports; Belén Esteban se sent traïda i ha decidit donar-li l'esquena. «Saps que passa? Que si em preguntes 'et creus a Rocío Carrasco?' Sí que me la crec», ha manifestat la col·laboradora.

La de Paracuellos va ser una de les primeres col·laboradores a reconèixer que ha contribuït a tacar la imatge de Rocío Carrasco, però sempre s'ha mantingut ferma en la seva defensa a Olga Moreno. Ara bé, la sèrie documental i les proves aportades per la filla de Rocío Jurado li han fet canviar d'opinió. De fet, Belén Esteban assegura que la relació amb la família Flores ja no serà la mateixa.

«Jo no he parlat malament d'Olga, però són dues versions completament diferents», opina Belén, que ara confia en el testimoni de Rocío. No obstant això, per molt que Olga Moreno estigui perdent el suport de molta gent, Rocío Flores segueix defensant-la a capa i espasa.

La filla d'Antonio David no ha dubtat en parlar sobre el documental de la seva mare per sortir en defensa de la malaguenya: «Crec que hauria d'estar-li bastant agraïda a Olga Moreno per haver-nos cuidat», ha manifestat sense pèls a la llengua davant les acusacions de Rocío Carrasco.


Comentaris

envia el comentari