Fotomuntatge d'un plató de Gran Hermano i el guanyador Pepe Flores

Pepe Flores, el guanyador de 'Gran Hermano' que ara no reconeixeries: canvi total

L'exconcursant ha fet un gir radical a la seva vida

Pepe Flores està completament irreconeixible. Així és, el que va ser guanyador de l'edició més supersticiosa de 'Gran Hermano', la '12+1', ha fet un sorprenent i radical canvi a la seva vida. Però, no només psicològicament i emocionalment, sinó també pel que fa al seu aspecte físic.

Les últimes setmanes, el 'bailaor' ha deixat sense paraules als seus seguidors a Instagram després de compartir amb ells el seu últim canvi de 'look'. Així, sense avís previ, l'exconcursant ha pres una decisió molt dràstica que ha dividit completament als seus fans perquè no tots han estat d'acord amb la seva nova i arriscada tallada de cabells que s'ha fet.

I és que Pepe ha optat per fer un canvi tan radical que s'ha acomiadat de la seva característica cabellera llarga. La mateixa que recordem del seu pas per 'Gran Hermano' ja fa gairebé una dècada.

El brutal canvi de 'look' de Pepe Flores: es talla la cabellera que va lluir a 'GH 12+1'

Després de posar-se en mans expertes d'un estilista, l'artista flamenc ha volgut compartir amb els seus més de 10.000 seguidors els resultats del seu brutal canvi d'aspecte.

A través del seu compte d'Instagram, Pepe Flores ha compartit diverses publicacions que serveixen per reflectir la nova tallada de cabells i la seva gran transformació física.

Més enllà de notar l'absència de la cabellera, són molts els canvis que s'aprecien en el 'bailaor'. Tant la seva nova barba retallada, les celles perfilades i la nova forma de vestir, més elegant i impol·luta, són altres aspectes que han cridat l'atenció.

Muntatge amb abans i després de Pepe Flores
Pepe Flores s'ha tallat la llarga cabellera | Catalunya Diari

Conscient que la transformació era molt sorprenent, el mateix exconcursant no va dubtar a explicar la notícia a través d'un vídeo molt explícit. «Abans i després de xapa i pintura… amb els millors professionals», escrivia en la publicació fent ostentació del seu bon sentit de l'humor.

Ràpidament, els seus seguidors van començar a reaccionar i, la majoria, positivament, ja que van ser molts els missatges d'afecte i floretes que va rebre. «Mare meva, com has canviat», «maco de totes les maneres» o «et queda tot bé», són alguns dels missatges que podem llegir al 'post'.

Tot i això, també hi va haver qui va optar per la ironia i va comparar el seu canvi de 'look' amb el qual es va fer Pablo Iglesias després d'abandonar la política.

Pepe Flores i el seu gran canvi després de sortir de 'Gran Hermano': és pare d'un nen

La renovació física no és l'única que Pepe Flores ha fet darrerament perquè tant a nivell mental com emocional també és una altra persona amb noves prioritats.

Després de romandre a Guadalix de la Serra 130 dies i endur-se el maletí valorat en 300.000 euros, l'artista va sortir del programa amb l'objectiu de fundar la seva pròpia companyia de ball. Un somni que va aconseguir sense que la fama el despistés.

Però a més de complir els seus objectius professionals, el malagueny ha aconseguit el seu objectiu personal després de formar una família.

Ja fa més d'un any, en ple confinament per la pandèmia del coronavirus, que l'exconcursant va ser pare del seu primer fill, Pepe Jr, amb la seva parella Marina Pérez.

A ella la va conèixer als passadissos de 'Mediaset', tot i que després es van intercanviar els telèfons després de coincidir en una coneguda discoteca de Madrid.

«Ella va anar al concurs 'Miss Lady', representant Badajoz. Després vam coincidir a 'La Posada de las Ánimas' i allà vam parlar més. Ens vam donar el telèfon i fins avui», revelava el ballarí en exclusiva al portal digital 'Outdoor'.

Així, des de llavors, tots dos han format una parella molt unida i enamorada que tenen al seu petit nadó com el motor de les seves vides.